پایگاه اینترنتی ایران ویج

آموزش آش رشته تبریز

مواد اولیه:

نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
جو پخته شده یک پیمانه

icon ادامه نوشته

iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۱۳ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش كوكوي كدو سبز

    سير له شده : ٢ حبه
    كنجد : ٢ قاشق غذاخوري
    رنده پوست ليمو : ٢ ق چاي خوري

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنج شنبه, ۱۲ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی کوکو

    تخم مرغ : ٢ عدد
    پياز رنده شده كوچك : ١ عدد
    نمك ، فلفل ، پودر سير ، زردچوبه

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنج شنبه, ۱۲ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش کوکوی گوشت

    براي اين كوكو ، دوتا سيب زميني پخته و رنده شده ، ١٥٠ گرم گوشت چرخ كرده ، يه پياز رنده شده ، يه حبه سير له شده ، ٢/٣ پيمانه گردوي آسياب شده ، ٣ يا ٤ تا تخم مرغ ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، كمي زعفران و كمي جعفري رو با هم خوب مخلوط مي كنيم ،(مايه اين كوكو كمي غليظه) و بعد دو طرفشو سرخ مي كنيم
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنج شنبه, ۱۲ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۱
  • آموزش کباب کوبیده

      کباب کوبیده
    کباب کوبیده
    6 – 8 نفر
    _
    60 دقیقه

    گوشت چرخ کرده … 1 کیلو(در مورد نوع گوشت توضیح داده میشود)
    پیاز … 300گرم (یک عدد درشت یا دو عدد متوسط)
    نمک و فلفل … به میزان لازم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنج شنبه, ۱۲ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش چلوکباب

     

     

    مواد لازم برای ۶ نفر:
    - گوشت چرخ کرده:یک کیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت ۵۰%)
    پیاز: ۳۰۰ گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت
    زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۹ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • دمـــي چشم بلبلـــــي با شويد

    نگاره: ** دمـــي چشم بلبلـــــي با شويد **    - لوبيا چشم بلبلي : 1پيمانه  برنج : 3پيمانه  شويد  : 250 گرم  زنجبيل رنده شده : 1ق.سوپ خوري  نمک و روغن : به مقدار لازم     - اين برنج رو هم ميشه به روش باقالي پلو آبکشش کرد , هم بصورت کته درستش کرد...  من به روش دوم درست کردم ...  - لوبيایی رو که از قبل پخته بودم رو به برنجي که از قبل خيس کرده بودم اضافه کردم , نمک و زنجبيل و روغن رو هم اضافه کردم,  اندازه يک بند انگشت بايد آب روي برنج و لوبيا باشه ... مقداري که آب برنج چيده شد, شــــــويد رو هم اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه ...  بعد دم کشیدن کره روی برنج فراموش نشه ... ;)  من برای کنارش مرغ پختم, با گوشت هم میتونید سروش کنید ...    ** نوش جان - سبـــ ـــــــا **‏

    – لوبيا چشم بلبلي : 1پيمانه
    برنج : 3پيمانه
    شويد : 250 گرم
    زنجبيل رنده شده : 1ق.سوپ خوري

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش میرزا قاسمی درجه 1 مخصوص رستوران های گیلان!

    مواد لازم:
    بادمجان شیرین و قلمی 4 عدد
    سیر تازه 1 بوته و اگر تازه نبود نصف بوته
    گوجه فرنگی رنده شده 5 عدد
    رب گوجه 1/2 ق غ
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آب 1 عدد لیموترش
    تخم مرغ 4 عدد

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی کوکو

    نگاره: کوکوی بادمجان کبابی:    مواد لازم:    بادمجان کبابی                   7 عدد    تخم ‌مرغ                           5 عدد    پیاز متوسط                       یک عدد    روغن مایع                         4 قاشق غذاخوری    نمک و زردچوبه و فلفل      به مقدار لازم    طرز تهیه:    پیاز را پوست کنده و خرد می کنیم.  مواد لازم برای کوکو    سپس بادمجان ‌های کبابی پوست کنده را به آن اضافه کرده و خوب له می ‌کنیم.    سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌ مرغ ‌ها را تک تک در مخلوط می ‌شکنیم و هم می ‌زنیم تا مایه ی کوکو یک ‌دست شود.    سپس در تابه روغن می ‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.    بعد از این ‌که یک ‌طرف کوکو پخت، آن ‌را برمی‌ گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.    این کوکو را می ‌توانیم در فر هم بپزیم، در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.                                                                                            سمیرا‏
    مواد لازم:
    پیاز متوسط یک عدد

    روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آش مخصوص افطار

    طرز تهیه آش گندم , پخت انواع آش

    سبزی خورد شده را همراه با ادویه جات به آن اضافه کرده و یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بگذارید بپزد تا خوب جا بیفتدو هنگام سرو…

    مواد لازم برای پنج نفر:

     گندم پوست کنده  نصف پیمانه
      جو پوست کنده   یک سوم پیمانه
      نخود   یک سوم پیمانه
     عدس   یک سوم پیمانه
     ماش   یک سوم پیمانه
    لوبیاسفید، قرمز، چیتی، چشم بلبلی از هر کدام یک سوم پیمانه
    سبزی آش 1 کیلو گرم
    نمک، فلفل قرمز، زیره، آویشن، زردچوبه، پونه به میزان لازم
    روغن زیتون به میزان لازم

    طرز تهیه:
    حبوبات و غلات را 24 ساعت قبل بخیسانید و بعد همه ی آنها را به مدت یک ساعت جداگانه بپزید سپس سبزی خورد شده را همراه با ادویه جاتی که گفته شد به آنها اضافه کرده و یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بگذارید بپزند تا خوب جا بیفتد و هنگام سرو به دلخواه باروغن زیتون میل کنید.

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۲ام , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش تصویری نوعی شکم پاره

     

    اول گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ سرخ می کنیم . 2-3 تا فلفل درشت و تند را در این مایه خرد کرده تف می دهیم و به گوشت فقط زردچوبه و کمی دارچین و نمک میزنیم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۲۶ام , تیر , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • چند نوع غذای گیلانی

    چند نوع غذای گیلانی



    چند نوع غذای گیلانی





    ترشی کباب گیلانی


    مواد لازم :


    گوشت کبابی یک کیلوپیاز رنده شده یک فنجانمغز گردوی چرخ کرده نصف فنجانجعفری سائیده نصف فنجانآب انار ترشیک فنجاننمک و فلفل به مقدار کافی

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۲۷ام , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • كوكوی خوزستانی به نام پوكورا

    كوكوی خوزستانی به نام پوكورا


    مواد لازم

    200 گرم
    آرد نخود خام
    1 فنجان
    تره خرد كرده
    1 استكان كوچك
    آب ولرم


    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۲۷ام , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • طرز تهیه باقالاقاتق

    باقلا قاتق


    این غذا ، یكی از غذاهای محلی ، مخصوص نواحی شمال ایران است . بهتر است غیر از غذاهای روزمره و عادی در برنامه های غذایی امان ، با طرز پخت غذاهای محلی نواحی دیگر نیز آشنا شویم .

    این غذا ، یك غذای خوشمزه و لذیذ است . بهتر است شما هم آن را امتحان كنید .

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنج شنبه, ۱۸ام , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • نازخاتون( غذای مخصوص شمال كشور)

    نازخاتون( خوراک مخصوص شمال كشور)

    مواد لازم:
    8 عدد
    بادنجان قلمی
    5 عدد
    گوجه فرنگی درشت
    یك دوم لیوان
    آب غوره
    یك قاشق غذا خوری
    نعنای خشك
    3 قاشق سوپ خوری
    پیاز رنده شده
    یك قاشق غذاخوری
    گل پر
    2 لیوان
    آب انار

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۱۲ام , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۱
  • سبزي پلو سمنان


    مواد لازم :
    برنج 450 گرم
    تره 200 گرم
    گشنيز 200 گرم
    شويد يا شبت 200 گرم
    جعفري ساطوري شده 200 گرم
    سير 100 گرم
    گوشت ماهيچه گوسفندي 400 گرم
    ماهي 400 گرم
    زعفران 0.25 فنجان
    زردچوبه قدري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۲ام , مهر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰