پایگاه اینترنتی ایران ویج

آموزش آش رشته تبریز

مواد اولیه:

نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
جو پخته شده یک پیمانه

icon ادامه نوشته

iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۱۳م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش کوکوی کدو سبز

    سیر له شده : ٢ حبه
    کنجد : ٢ قاشق غذاخوری
    رنده پوست لیمو : ٢ ق چای خوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی کوکو

    تخم مرغ : ٢ عدد
    پیاز رنده شده کوچک : ١ عدد
    نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زردچوبه

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش کوکوی گوشت

    برای این کوکو ، دوتا سیب زمینی پخته و رنده شده ، ١۵٠ گرم گوشت چرخ کرده ، یه پیاز رنده شده ، یه حبه سیر له شده ، ٢/٣ پیمانه گردوی آسیاب شده ، ٣ یا ۴ تا تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، کمی زعفران و کمی جعفری رو با هم خوب مخلوط می کنیم ،(مایه این کوکو کمی غلیظه) و بعد دو طرفشو سرخ می کنیم
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۱
  • آموزش کباب کوبیده

      کباب کوبیده
    کباب کوبیده
    ۶ – ۸ نفر
    _
    ۶۰ دقیقه

    گوشت چرخ کرده … ۱ کیلو(در مورد نوع گوشت توضیح داده میشود)
    پیاز … ۳۰۰گرم (یک عدد درشت یا دو عدد متوسط)
    نمک و فلفل … به میزان لازم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش چلوکباب

     

     

    مواد لازم برای ۶ نفر:
    - گوشت چرخ کرده:یک کیلوگرم گوشت گوسفندی و یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی ( به نسبت ۵۰%)
    پیاز: ۳۰۰ گرم یا یک عدد پیاز بزرگ برای هر کیلو گوشت
    زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۹م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • دمـــی چشم بلبلـــــی با شوید

    نگاره: ** دمـــی چشم بلبلـــــی با شوید **</p>
<p>- لوبیا چشم بلبلی : ۱پیمانه<br />
برنج : ۳پیمانه<br />
شوید  : ۲۵۰ گرم<br />
زنجبیل رنده شده : ۱ق.سوپ خوری<br />
نمک و روغن : به مقدار لازم </p>
<p>- این برنج رو هم میشه به روش باقالی پلو آبکشش کرد , هم بصورت کته درستش کرد...<br />
من به روش دوم درست کردم ...<br />
- لوبیایی رو که از قبل پخته بودم رو به برنجی که از قبل خیس کرده بودم اضافه کردم , نمک و زنجبیل و روغن رو هم اضافه کردم,  اندازه یک بند انگشت باید آب روی برنج و لوبیا باشه ... مقداری که آب برنج چیده شد, شــــــوید رو هم اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه ...<br />
بعد دم کشیدن کره روی برنج فراموش نشه ... ;)<br />
من برای کنارش مرغ پختم, با گوشت هم میتونید سروش کنید ...</p>
<p>** نوش جان - سبـــ ـــــــا **‏

    - لوبیا چشم بلبلی : ۱پیمانه
    برنج : ۳پیمانه
    شوید : ۲۵۰ گرم
    زنجبیل رنده شده : ۱ق.سوپ خوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش میرزا قاسمی درجه ۱ مخصوص رستوران های گیلان!

    مواد لازم:
    بادمجان شیرین و قلمی ۴ عدد
    سیر تازه ۱ بوته و اگر تازه نبود نصف بوته
    گوجه فرنگی رنده شده ۵ عدد
    رب گوجه ۱/۲ ق غ
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آب ۱ عدد لیموترش
    تخم مرغ ۴ عدد

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی کوکو

    نگاره: کوکوی بادمجان کبابی:</p>
<p>مواد لازم:</p>
<p>بادمجان کبابی                   ۷ عدد</p>
<p>تخم ‌مرغ                           ۵ عدد</p>
<p>پیاز متوسط                       یک عدد</p>
<p>روغن مایع                         ۴ قاشق غذاخوری</p>
<p>نمک و زردچوبه و فلفل      به مقدار لازم</p>
<p>طرز تهیه:</p>
<p>پیاز را پوست کنده و خرد می کنیم.<br />
مواد لازم برای کوکو</p>
<p>سپس بادمجان ‌های کبابی پوست کنده را به آن اضافه کرده و خوب له می ‌کنیم.</p>
<p>سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌ مرغ ‌ها را تک تک در مخلوط می ‌شکنیم و هم می ‌زنیم تا مایه ی کوکو یک ‌دست شود.</p>
<p>سپس در تابه روغن می ‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.</p>
<p>بعد از این ‌که یک ‌طرف کوکو پخت، آن ‌را برمی‌ گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.</p>
<p>این کوکو را می ‌توانیم در فر هم بپزیم، در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.                                              </p>
<p>                                          سمیرا‏
    مواد لازم:
    پیاز متوسط یک عدد

    روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آش مخصوص افطار

    طرز تهیه آش گندم , پخت انواع آش

    سبزی خورد شده را همراه با ادویه جات به آن اضافه کرده و یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بگذارید بپزد تا خوب جا بیفتدو هنگام سرو…

    مواد لازم برای پنج نفر:

     گندم پوست کنده  نصف پیمانه
      جو پوست کنده   یک سوم پیمانه
      نخود   یک سوم پیمانه
     عدس   یک سوم پیمانه
     ماش   یک سوم پیمانه
    لوبیاسفید، قرمز، چیتی، چشم بلبلی از هر کدام یک سوم پیمانه
    سبزی آش ۱ کیلو گرم
    نمک، فلفل قرمز، زیره، آویشن، زردچوبه، پونه به میزان لازم
    روغن زیتون به میزان لازم

    طرز تهیه:
    حبوبات و غلات را ۲۴ ساعت قبل بخیسانید و بعد همه ی آنها را به مدت یک ساعت جداگانه بپزید سپس سبزی خورد شده را همراه با ادویه جاتی که گفته شد به آنها اضافه کرده و یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بگذارید بپزند تا خوب جا بیفتد و هنگام سرو به دلخواه باروغن زیتون میل کنید.

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش تصویری نوعی شکم پاره

     

    اول گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ سرخ می کنیم . ۲-۳ تا فلفل درشت و تند را در این مایه خرد کرده تف می دهیم و به گوشت فقط زردچوبه و کمی دارچین و نمک میزنیم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۲۶م , تیر , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • چند نوع غذای گیلانی

    چند نوع غذای گیلانی



    چند نوع غذای گیلانی





    ترشی کباب گیلانی


    مواد لازم :


    گوشت کبابی یک کیلوپیاز رنده شده یک فنجانمغز گردوی چرخ کرده نصف فنجانجعفری سائیده نصف فنجانآب انار ترشیک فنجاننمک و فلفل به مقدار کافی

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۲۷م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • کوکوی خوزستانی به نام پوکورا

    کوکوی خوزستانی به نام پوکورا


    مواد لازم

    ۲۰۰ گرم
    آرد نخود خام
    ۱ فنجان
    تره خرد کرده
    ۱ استکان کوچک
    آب ولرم


    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۲۷م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • طرز تهیه باقالاقاتق

    باقلا قاتق


    این غذا ، یکی از غذاهای محلی ، مخصوص نواحی شمال ایران است . بهتر است غیر از غذاهای روزمره و عادی در برنامه های غذایی امان ، با طرز پخت غذاهای محلی نواحی دیگر نیز آشنا شویم .

    این غذا ، یک غذای خوشمزه و لذیذ است . بهتر است شما هم آن را امتحان کنید .

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۸م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • نازخاتون( غذای مخصوص شمال کشور)

    نازخاتون( خوراک مخصوص شمال کشور)

    مواد لازم:
    ۸ عدد
    بادنجان قلمی
    ۵ عدد
    گوجه فرنگی درشت
    یک دوم لیوان
    آب غوره
    یک قاشق غذا خوری
    نعنای خشک
    ۳ قاشق سوپ خوری
    پیاز رنده شده
    یک قاشق غذاخوری
    گل پر
    ۲ لیوان
    آب انار

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۱۲م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۱
  • سبزی پلو سمنان


    مواد لازم :
    برنج ۴۵۰ گرم
    تره ۲۰۰ گرم
    گشنیز ۲۰۰ گرم
    شوید یا شبت ۲۰۰ گرم
    جعفری ساطوری شده ۲۰۰ گرم
    سیر ۱۰۰ گرم
    گوشت ماهیچه گوسفندی ۴۰۰ گرم
    ماهی ۴۰۰ گرم
    زعفران ۰٫۲۵ فنجان
    زردچوبه قدری
    فلفل قدری
    نمک قدری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۲م , مهر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰