پایگاه اینترنتی ایران ویج

آموزش یک نوع کیک

 

 

تخم مرغ۴ عدد

شیر ۱لیوان

icon ادامه نوشته

iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • سه شنبه, ۱۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش شکلات سوئیسی

    نگاره: سلام به همه شما دوستان خوب و صمیمی این صفحه زیبا امیدوارم در هر کجای این گیتی پهناور که هستید شاد و سلامت و پیروز باشید عزیزان با یه شکلات خونگی خوشمزه مهمان خانه های پر مهرتون هستم //////////شکلات سوئیسی////////// مواد لازم نسکافه 1 قاشق مربا خوری//////بیسکوئیت پودر شده به مقدار لازم //////کره 60 گرم //////گردو 50 گرم /////شکلات تخته ای 50 گرم ////////شیر خشک 1 پیمانه //////// تخم مرغ 1 عدد/////////پودر قند 50 گرم //////////// طرز تهیه ///////////// کره را در ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار داده نسکافه و شکلات تخته ای را اضافه کرده ملایم هم می زنیم پودر قند را اضافه کرده وخوب هم می زنیم تا تمام مواد جذب هم دیگر شوند تخم مرغ را اضافه کرده وتند تند هم می زنیم تا پخته نشود شیر خشک را به مواد اضافه کرده و دوباره انقدر هم می زنیم تا مواد قوام اید در این هنگام گردو را اضافه کرده (شما می توانید مغزهای دیگری هم استفاده کنید ) وهم زده واز روی حرارت بر می داریم پودر بیسکوییت ساده را به قدری اضافه کرده تا مواد حالت خمیری پیدا کرده واز شل بودن خارج شود مواد را در سیلیفون های پلاستیکی یا فویل ریخته وان را رول مانند کرده و دو طرفش را می پیچیم مانند یک عدد شکلات خیلی بزرگ و در یخچال می گذاریم به مدت 5 ساعت بعد از ان از یخچال بیرون اورده برش می زنیم ونوش جان‏

     

     

     

    مواد لازم نسکافه ۱ قاشق م

    ربا خوری//////بیسکوئیت پودر شده به مقدار لازم //////کره ۶۰ گرم //////گردو ۵۰ گرم /////شکلات تخته ای ۵۰ گرم ////////شیر خشک ۱ پیمانه //////// تخم مرغ ۱ عدد/////////پودر قند ۵۰ گرم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • سه شنبه, ۱۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی پودینگ

    مواد لازم:

    تخم مرغ                              ۱   عدد
    وانیل شکری                         ۱/۴ قاشق چایخوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • دسر لبو

    مواد لازم

    شکر ۷۵ گرم
    زرده تخم‌مرغ چهار عدد

    شیر یک پیمانه
    پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
    لبو رنده شده ۳۰۰ گرم
    آب‌لبو و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوری
    سفیده تخم‌مرغ سه عدد

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۱۴م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • دسر میوه ای

    مواد لازم.
    سس توت فرنگی مقداریبستنی توت فرنگی ۳ اسکوپ

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۱۴م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش قطایف

    قطایف، شیرینی محبوب کشورهای عربی در ماه مبارک رمضان
    این شیرینی در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.
    می‌توانید مواد میانی این شیرینی را به دلخواه تغییر دهید و از کرم پاتیسیر یا انواع پنیر، گوشت و سبزیجات برای پرکردن قطایف استفاده کنید.

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۱۳م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش حلوا

    روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود ۳۰ دقیقه) سپس حلواشکری رنده

     شده را به آن می‌افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم‌تر می‌کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی دسر تابستانی

     

    مواد لازم : طالبی ۱کیلو – شکر نصف لیوان یا حدود ۴ تا ۵ قاشق – خامه پاستوریزه ۱ پاکت ۲۰۰ گرمی – پودر ژلاتین ۲ ق.غ سرپر – آب سرد ۱ لیوان –

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۹م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • کاپ چیز کیک شیر عسلی

    نگاره: کاپ چیز کیک با شیر عسلی          ابتدا بسکویت داجستیو را پودر می‌کنیم هر قدر که دوست دارید قطرشو که بسکویتش نازک باش یا قطورتر،حدود ۱ س کافی‌ هست،بعد که پودر کردید ۶۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده را بهش اضافه کنید طوری ک خشک نباشه و خیلی‌ هم خمیر نشه یه حدی که ته کاپ‌ها بچسبه،خوب مخلوط کنید و ته کاپ‌ها به اندازه بریزید و صافو صوفش کنید ،سپس بذارید درون یخچال،در ظرفی‌ دیگر ۳۵۰ گرم پنیر فلادلفیا را با ۱۰۰ گرم شیر عسلی و ۱۰۰ گرم خامه خوب بزنید تا خوب مخلوط بشن،شیرینیش دیگه بستگی به خودتون داره،بد بریزید روی بسکویتها با یک قاشق و آرام تا دیواره هاش کثیف نشه سپس برای مدت ۱۰ دقیقه بذارید تو فر‌،سپس بیرون بیارید از فر‌ بذارید سرد شه ،سرد شد بذارید تو یخچال به مدت ۱ ساعت ،بعد از یک ساعت بیرون بیارید و روشو مارمالاد بریزید و دوباره بذارید  تو یخچال تا خودشو بگیر و خوشمزه تر بشه نیلوفر کرامتی‏
     ابتدا بسکویت داجستیو را پودر می‌کنیم هر قدر که دوست دارید قطرشو که بسکویتش نازک باش یا قطورتر،حدود ۱ س کافی‌ هست،بعد که پودر کردید ۶۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده را بهش اضافه کنید طوری ک خشک نباشه و خیلی‌ هم خمیر نشه یه حدی که ته کاپ‌ها بچسبه،خوب مخلوط کنید و ته کاپ‌ها به اندازه بریزید و صافو صوفش کنید ،سپس بذارید درون یخچال،در ظرفی‌ دیگر

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۹م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش کلوچه خرمایی

    نگاره: کلوچه خرمایی:<br />
ارد:۲۰۰ گرم حدودا</p>
<p>شکر:۴۰ گرم</p>
<p>تخم مرغ:۱ عدد</p>
<p>کره یا روغن حیوانی:۵۰ گرم</p>
<p>شیر:۱/۴ پیمانه</p>
<p>خمیرمایه:۱ ق م</p>
<p>خرما:۸ عدد</p>
<p>ادویه خورشت تبریزی:نصف ق چ</p>
<p>شیر رو با ۱/۳شکر گرم کرده وخمیرمایه رو اضافه کنیم طوریکه شیر داغ نباشه وتی خمیرمایه عمل اومد روغن بقیه شکر تخم مرغ و شیر رو که اماده کرده بودیم میریزیم بعد ارد رو کم کم اضافه کنیم تا چسبندگیش از بین بره و نیم ساعت با یه دستمال تمیز که روش کشیدیم بهش استراحت میدیم تو این مدت هسته وپوست خرما رو بگرفته و با ادویه میپزیم بعد که سردشد و خمیر هم عمل اومد به ضخامت نیم سانت بازش میکنیم و قالب زده بعد ۱ق از موادخرما میذاریم اما من دو طرف خمیر رو روهم اوردم بعد اون دو طرف دیگه رو و اطرافش رو جمع کردم بعد روش زرده تخم مرغ و زعفرون میمالیم و در فر با حرارت ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه و ۵ دقیقه شعله بالای فرتا وقتی روش طلایی بشه میپزیم.‏
    ارد:۲۰۰ گرم حدودا

    شکر:۴۰ گرم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نان قهوه

    نگاره: نان قهوه</p>
<p>این نون قهوه فوق العاده خوشمزه رو مدتی قبل که در دبی مهمون پسرخاله م و خانم مهربونش بودم، برای اولین بار شناختم و دستورش رو گوگل بهم یاد داد:) </p>
<p>این نون قهوه در کافی شاپ ها بنام نون قهوه مالزیایی مشهوره و عطر و طعمش هم وصف نشدنی !</p>
<p>دستورش رو براتون میذارم، درست کنید تا ببینید چقدر خوشمزه س</p>
<p>مواد لازم : آرد حدوداً نیم کیلو، شیر یا آب ولرم ۱ پیمانه، کره نرم ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۱عدد، شکر ۴ قاشق سوپخوری، کمی نمک، خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری</p>
<p>طرز تهیه: خمیر مایه را با یک قاشق مرباخوری شکر و نصف استکان آب ولرم، برای ۱۰ دقیقه بدون حرکت دادن در جای گرم قرار می دهیم تا پف کند. کره و شکر و تخم مرغ را با همزن ۱ دقیقه می زنیم ، شیر را هم اضافه کرده کمی می زنیم. خمیر مایه پف کرده را می ریزیم و آرد را به همراه نمک کم کم  اضافه کرده تا خمیر نرم و چسبنده ای به دست آید. این خمیر نباید زیاد خشک شود، بنابراین آرد اضافه نپاشید. اطراف کاسه بزرگی را چرب کرده، خمیر را در آن می گذاریم و روی آن را با حوله پوشانده در جای نسبتاً گرمی برای ۱ ساعت قرار می دهیم تا پف کند و دو برابر شود. سپس به ۲۰ یا ۲۵ عدد چانه تقسیم می کنیم.</p>
<p>هر کدام از چانه ها را در دست کمی پهن کرده و در قسمت وسط به اندازه ۱ قاشق چایخوری کره نرم قرار می دهیم و خمیر را رویهم آورده روی سینی چرب شده به فاصله ۳ سانت دور از هم شانه ها را قرار می دهیم.برای نیم ساعت مجدداً استراحت می دهیم، سپس مواد رویه را ( در زیر توضیح دادم ) بوسیله قاشق یا قیف به اندازه ۱ قاشق سوپخوری روی هر یک از نانها می گذاریم و در فر بمدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ آماده می کنیم.</p>
<p>مواد لازم برای رویه نان : ۱۵۰ گرم کره نرم را با ۱ پیمانه پودر قند ۱ دقیقه با همزن برقی زده، ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کرده و کمی می زنیم. ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی هم می ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم.۲ قاشق سوپخوری نسکافه ( قهوه فوری ) را در ۱ قاشق آبجوش حل کرده اضافه می کنیم.<br />
;‏

    مواد لازم : آرد حدوداً نیم کیلو،
    شیر یا آب ولرم ۱ پیمانه،
    کره نرم ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۱عدد،
    شکر ۴ قاشق سوپخوری،
    کمی نمک،
    خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نان پنجره ای

    نگاره: نان پنجره ای به در خواست خانم mahtab setareh:</p>
<p>مواد لازم</p>
<p>آرد سفید: ۱ استکان</p>
<p>نشاسته: ۱ استکان</p>
<p>تخم مرغ: ۵ عدد</p>
<p>گلاب: ۴ قاشق غذاخوری</p>
<p>پودر قند: به مقدار لازم </p>
<p>روغن: به مقدار لازم</p>
<p>پودر پسته یا هل به دلخواه: به مقدار لازم</p>
<p>طرز تهیه</p>
<p> نشاسته در ظرف نسبتا گودی ریخته و گلاب را بتدریج افزوده تا نشاسته در آن حل شود.<br />
تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط نشاسته افزوده و هم زده ، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط نمائید.<br />
در یک شیرجوش با اندازه مناسب تا نیمه روغن ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود، قالب نان پنجره ای را درون روغن بگذارید تا آن نیز داغ شود. در این زمان گرمی قالب بسیار مهم است، قالب نباید خیلی داغ یا خیلی سرد باشد.<br />
 قالب داغ شده را درون مایه شیرینی زده تا جائیکه مایه تا لبه قالب آید ولی روی آنرا نگیرد، سپس قالب را درون روغن کرده ولی خیلی فرو نکنید و با کمی تکان دادن قالب، شیرینی از قالب جدا خواهد شد. وقتی یک سمت شیرینی کمی طلائی شد، آنرا برگردانده تا سمت دیگر هم طلائی شود. در این مرحله مراقب باشد تا شیرینی شما خیلی قهوه ای و سوخته نشود. سپس روغن اضافی شیرینی ها را گرفته و روی آنها پودر قند پاشیده، در ظرف دلخواه چیده و سرو کنید.</p>
<p>نکات:</p>
<p>نکته مهم دراین شیرینی گرمای مناسب قالب است که با کمی امتحان بدست خواهد آمد. اگر قالب شما خیلی داغ شود وقتی درون مایه می کنید، مایه به قالب نمی چسبد و جدا می شود.</p>
<p> مراقب باشید رنگ نان پنجره ای نباید خیلی نغییر کند.</p>
<p>می توانید بهمراه پودر قند از کمی پودر هل و پسته نیز استفاده کنید.</p>
<p>مقدار این شیرینی بسته به کوچکی یا بزرگی قالب شما دارد.</p>
<p>                                     سمیرا‏
    مواد لازم
    تخم مرغ: ۵ عدد

    گلاب: ۴ قاشق غذاخوری

    پودر قند: به مقدار لازم

    روغن: به مقدار لازم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی دسر ایتالیایی

    نگاره: مواد اولیه :</p>
<p>    خامه ۴۰۰ میلی‌لیتر<br />
    شیر ۲۰۰ میلی‌لیتر<br />
    شکر ۴۰ گرم (دو قاشق سوپخوری)<br />
    نمک یک قاشق چایخوری<br />
    شکلات تلخ ۶۵درصد به بالا ۱۲۵ گرم<br />
    ژلاتین سه قاشق مرباخوری یا سه ورق</p>
<p>دسر پاناکوتا</p>
<p>(دسر ایتالیایی)<br />
طرز تهیه:                                                                                                                           </p>
<p>ژلاتین را در نصف استکان آب‌جوش ریخته تا حل شود. خامه، شیر، شکر و نمک را مخلوط کرده وقتی جوش آمد از روی حرارت برداشته شکلات را اضافه کنید. وقتی شکلات خوب حل شد ژلاتین را هم داخل مواد بریزید. سپس در قالب دلخواه ریخته به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.‏
    مواد اولیه :

    خامه ۴۰۰ میلی‌لیتر
    شیر ۲۰۰ میلی‌لیتر
    شکر ۴۰ گرم (دو قاشق سوپخوری)

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آمموزش مربای توت فرنگی و شربت توت فرنگی

    نگاره: مربای توت فرنگی و شربت توت فرنگی<br />
طرز تهیه<br />
توت فرنگی ...۲کیلو<br />
شکر ....۱/۵کیلو<br />
طرز تهیه :<br />
بعد از اینکه توت فرنگی ها رو کاملا شسته و تمیز کردیم و گذاشتیم آبش رفت داخل ظرف مناسبی ریخته و لا بلاش شکر ریخته و تا ۲۴ ساعت میزاریم در یخچال بمونه ...<br />
(توجه داشته باشید که اصلا نباید بهش آب اضافه شه ، چون خود توت فرنگی آب میاندازه و همون کافیه ...)<br />
بعد از گذشت ۲۴ ساعت یه قابلمه لعابی که بزرگ و جادار باشه (ظرف پخت مربا باید بزرگ باشه تا فضای کافی برای پخت داشته باشه و همینطور له نشه ) انتخاب کرده و مواد رو داخلش ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا جوش بیاد ... حین پخت کف های حاصله رو از سطح مربا جمع کرده و سعی کنید زیاد هم نزنید.<br />
وقتی مربا حالتی رقیق تر از ژله داشت، از روی حرارت برداشته و میزارید خنک شه و در نهایت به ظرف های مناسبی جهت نگهداری تو یخچال انتقال بدید ....<br />
من ظرف لعابی نداشتم و در قابلمه تفلون درست کردم مدت پخت مربا از موقع جوش امدن ۳۰ دقیقه است چون جوش زیاد باعث شکرک زدن مربا می شود و مربا سفت می شود<br />
یک مقدار از شربت رو هم موقع انتقال مربا به ظرف جدا می کنیم و در ظرف جداگانه استفاده می کنیم<br />
نوش جان‏
    طرز تهیه
    توت فرنگی …۲کیلو
    شکر ….۱/۵کیلو
    طرز تهیه :

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • حلوای مخصوص ماه رمضان

     

    مواد لازم :

    گلاب : یک چهارم لیوان
    زعفران حل شده : یک قاشق غذا خوری
    خلال پسته و بادام یا پودر نارگیل برای تزیین : به میزان لازم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • دسر مخصوص رمضان


    فرنی انبه

    مواد لازم:

    شیر                               ۲ لیوان

    شکر                              ۱/۲ پیمانه

    گلاب                              یک قاشق سوپ‌خوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی شیرینی رولت

    شیرینی رولت گل سرخ

    مواد لازم:

    شیر یک پیمانه

    روغن دو قاشق سوپخوری

    بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش مربای خیار

    مواد لازم :
    آب : ۳ پیمانه
    گلاب و هل درسته : کمی
    آب آهک : به مقدار لازم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش زولبیا و بامیه خانگی

    بامیه

     

    مواد لازم برای شربت :
    شکر
    ۲فنجان

    آب
    یک فنجان

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • تزیینات حلوای سفره افطاری

    تزئین حلوا

    تزئین حلوا – ۱

    در این تصویر ۲ رنگ حلوای متفاوت شیره و زعفرانی با قیف و ماسوره طرح داده شده است ، حلوا را داغ درون قیف بریزید و با قرار دادن ماسوره دلخواه ، اشکالی ایجاد کنید و با خلال پسته یا بادام روی حلوا را تزئین کنید.

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۵م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی پودینگ

    مواد لازم:

    پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه

    نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    شکلات تیره: ۲۰۰ گرم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۵م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نان تست خانگی

    مواد لازم برای ۱۰ نفر

    شیر: نصف فنجان
    مربای زردآلو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
    شکر: یک قاشق سوپ‌خوری
    دارچین: نصف قاشق سوپ‌خوری

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۵م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش زولبیا و بامیه

     

    مواد لازم برای بامیه :

    *یک قاشق سوپخوری
    *شکرنیم کیلو
    *نمک یک سوم قاشق چایخوری
    *آب ۱۵۰ گرم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۱م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی دسر

    مواد لازم :

    گلاب نصف پیمانه
    کره ۳۰ گرم
    پودر هل ۱ قاشق غذا خوری
    زعفران به مقدار دلخواه

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۳۰م , تیر , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • کمپوت هلو در مایکروفر

    نگاره: کمپوت هلو با مایکروفر | طباخی با ماکروفر<br /><br />
مواد لازم :   </p><br />
<p>هلو  ۵۰۰ گرم<br /><br />
شکر  ۱۰۰ گرم<br /><br />
آب  ۰٫۴ لیتر</p><br />
<p>طرز تهیه :</p><br />
<p>هلو ها را شسته پوست آن ها را گرفته و پس از جداسازی هسته ، به چهار یا شش قسمت تقسیم کرده و انها را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و آب به ان اضافه کرده و به مدت ۵-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% با درب داخل مایکروفر قرار دهید.<br /><br />
سپس شکر را به ظرف اضافه کرده آن را هم زده و مجددا به مدت ۶-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید ( در این فاصله آن را یکبار هم بزنید ) .‏
    مواد لازم :

    هلو ۵۰۰ گرم
    شکر ۱۰۰ گرم
    آب ۰٫۴ لیتر

    طرز تهیه :

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۳۰م , تیر , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • Page 1 of 4