پایگاه اینترنتی ایران ویج

آموزش خورشت آلو بخارا

مواد لازم (برای۴تا ۵ نفر):

سینه و ران خورد کرده نیم کیلو
پیاز ساطوری شده ۱عدد
آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو

icon ادامه نوشته

iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۱۳م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • طرز تهیه خورش آلو گشنیز

    در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

    مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر

     

    روغن                                        یک پیمانه

    پیاز                                            یک عدد، درشت خرد شده

    سیر                                          ۴ پر، کوبیده

    ادویه‌ی خورشی                        یک قاشق چای‌خوری

    فلفل قرمز                                 یک قاشق چای‌خوری

    گوشت                                      ۵۰۰ گرم، خرد شده

    لیمو عمانی                               ۴ عدد

    گشنیز ساطوری                        یک کیلوگرم

    گرد لیمو عمانی                         یک قاشق سوپ‌خوری

    سیب زمینی                             ۳ عدد، خرد شده

    نمک                                         یک و نیم قاشق چای‌خوری

    محلول زعفران                          یک قاشق سوپ‌خوری

     

    طرز تهیه

     

    * مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

    * سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.

    * سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود.

    * ۳ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

    * لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.

    * گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.

    * در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.

     

    نکته

     

    1- این دستور ۱۰۰ گرم کربوهیدرات، ۱۲۰ گرم پروتئین، ۲۶۰ گرم چربی و ۳۲۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.

    ۲- در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

    ۳- این غذا متعلق به جنوب ایران می‌باشد.

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۳م , مهر , ۱۳۹۰
  • نظرات شما: ۰
  • روش پخت آش ماش بدون گوشت، سبک مخصوص افطار

    ماش و جو را از شب قبل خیس می کنیم ، هویج وسیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده ، جو را جداگانه ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید …
    ▪ مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

    ماش: ۱و نیم پیمانه
    جو: نصف پیمانه
    کلم برگ سفید: ۱ پیمانه خورد شده
    هویج: ۱عدد متوسط خورد شده
    سیب زمینی: ۱عدد متوسط
    گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
    گشنیز: ۲ پیمانه خورد شده
    نمک، فلفل، ادویه، زیره سبز: به میزان لازم
    روغن زیتون: به میزان لازم

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۱۵م , مرداد , ۱۳۹۰
  • نظرات شما: ۰
  • آش آلو

    آش آلو

    در این روزهای پایانی سال توصیه می کنم که این آش خوشمزه را بپزید و به همراه خانواده ی محترم تان آن را میل نمایید.

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۲۸م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • آش گوجه فرنگی با بلغور جو

    آش گوجه فرنگی با بلغور جو


    مواد لازم:
    بلغور گندم یا جو ۲۵۰ گرم
    سبزی آش نیم کیلو
    برنج نصف استکان
    پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی خرد شده یک فنجان
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    سینه مرغ یک چهارم
    زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار کافی

    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۲۷م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰
  • آش مخصوص برای شب یلدا

    آش مخصوص برای شب یلدا



    مواد لازم برای ۵ نفر :

    اسفناج و شوید نیم کیلو
    عدس و لپه یک کاسه ماست خوری


    icon ادامه نوشته

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۲۷م , آذر , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۰