لینکدونی

آخرین ارسال های انجمن RSS انجمن ايران ويج – گالری عکس

  • با خطا روبرو شدیم! که نشان دهنده‌ی اینست که خوراک کار نمی‌کند. دوباره تلاش کنید.


آموزش بلال کبابی به روش مکزیکی

وقتی بلالهارو کباب کردید سس مایونز و کمی خامه ترش اگه نداشتید
خامه معمولی رو با پنیر پارمیسان و نمک مخلوط کنید و روی بلال کبابی این سس رو بریزید و در اخر روش پنیر پارمیسان بپاشید و کمی لیمو ترش روش بریزید . در صو

رتی که دوست دارید  میتونید از فلفل قرمز استفاده کنید .

iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • چهارشنبه, ۱۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • شام راحت و ساده

    در صورتیکه مایل هستید یک شام راحت و ساده برای خود تهیه کنید، می توانید این پیتزای ساده را با نان بربری درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

    مواد لازم برای ۲ نفر
    ۱٫ نان بربری: ۱ عدد Continue reading “شام راحت و ساده” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • چهارشنبه, ۱۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش فلافل

    مواد لازم

    نخود خیس شده به مدت ۲۴ ساعت ۲۵۰ گرم
    پیاز یک عدد بزرگ Continue reading “آموزش فلافل” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش چیپس سیب زمینی

    نگاره: چیپس سیب زمینی</p><br />
<p>مواد لازم</p><br />
<p>روغن مایع مخصوص سرخ کردن</p><br />
<p>سب زمینی</p><br />
<p>چاشنی دلخواه</p><br />
<p>نمک</p><br />
<p>طرز تهیه</p><br />
<p>سیب زمینی را بعد از پوست کندن به ورق های نازک با چاقو یا هر وسیله مخصوص خرد نمایید.سپس ورقه های سیب زمینی را در آبکشی ریخته و خوب بشوئید تا لایه نازک نشاسته ای روی چیپس که از برش سیب زمینی حاصل شده است شسته شود.</p><br />
<p>رطوبت ورقه های سیب زمینی را با پارچه یا کاغذ مخصوص گرفته و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.</p><br />
<p>بعد از آن سیب زمینی ها را از فریزر خارج کرده و روی آن به میزان دلخواه نمک بزنید.روغن را در ماهیتابه یا سرخ کن داغ نمایید به اندازه ای که روغن دود نکند.در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را داخل روغن بریزید.به طور مثال فلفل،پودر کچاپ ،پودر سیر ،جعفری خشک شده و پودر شده یا هر طعمی را که دلخواه شماست.از اسانس های لیمو یا پرتقال و یا حتی پوست خشک شده پرتقال و لیمو هم می توانید استفاده نمایید.</p><br />
<p>ورقه های سیب زمینی را کم کم داخل روغن بریزید.دقت نمایید ورقه ها هنگام ریختن داخل روغن به هم نچسبیده باشند.تا زمانی که چیپس ها رنگ طلایی و حالت ترد به خود بگیرند به سرخ کردن ادامه دهیدو بعد از آن چیپس ها را از روغن خارج کرده و بر روی پارچه و یا کاغذ مخصوص بگذارید تا روغن آن گرفته شود.</p><br />
<p>می توانید چیپس را با سس سالسا میل نمایید.</p><br />
<p>تنقلات<br /><br />
http://groohashpazi.blogfa.com/post-7383.aspx‏
    مواد لازم

    روغن مایع مخصوص سرخ کردن

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش فیله مــرغ برشته

    نگاره: فیله مــرغ برشته</p><br />
<p>مواد لازم</p><br />
<p>فیله مرغ ۳۰۰ گرم<br /><br />
تخم‌مرغ یک عدد<br /><br />
آرد سفید چهار قاشق غذاخوری<br /><br />
آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری<br /><br />
کورن‌فلکس یک و نیم پیمانه<br /><br />
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم</p><br />
<p>طرز تهیه</p><br />
<p>این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازه‌های دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورن‌فلکس خردشده قرار می‌دهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ می‌نماییم. (با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود.)<br /><br />
انواع خوراک مرغ و پرنده<br /><br />
http://groohashpazi.blogfa.com/post-7259.aspx‏

     

    مواد لازم

    کورن‌فلکس یک و نیم پیمانه
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم Continue reading “آموزش فیله مــرغ برشته” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش لازانیای اسفناج

    مواد لازم

    پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

    لازانیا یک بسته (۳۰۰ گرمی)

    خامه یک بسته کوچک Continue reading “آموزش لازانیای اسفناج” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش توپک های مرغ

    مواد لازم:
    روغن برای سرخ کردن – ۵۰۰ میلی لیتر
    - فلفل سبز – ۱ عدد.
    - گوجه فرنگی – ۱۰۰ گرم Continue reading “آموزش توپک های مرغ” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش اسکالپ میگو

     

     

    مواد لازم

    زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوریپیاز رنده شده ۱ عدد
    تخم مرغ ۲ عدد
    پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم Continue reading “آموزش اسکالپ میگو” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۱۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش پیراشکی گوشتی

     

     

    مواد لازم :
    ماست ۱۰۰ گرم
    زرده تخم مرغ ۱ عدد
    روغن مایع ۲۵ گرم
    بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری Continue reading “آموزش پیراشکی گوشتی” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش تهیه دونر کباب با مرغ

    مواد لازم برای دو نفر:
    ● ٢ عدد سینه مرغ (سینه یک مرغ)
    ● ١ لیمو بزرگ
    ● ٣ تا ۴ قاشق سوپ خوری روغن زیتون Continue reading “آموزش تهیه دونر کباب با مرغ” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • چهارشنبه, ۱۱م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • غذای کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران


    مواد لازم:

    فلفل دلمه‌ای رنگی نصفی یا یک عدد خیلی کوچک
    هویج ۱عدد
    پیاز داغ ۱عدد
    فیله مرغ سه عدد
    ابلیمو و نمک مقداری Continue reading “غذای کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۹م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش دلمه سیب زمینی

    نگاره: مواد لازم  دلمه سیب زمینی<br />
سیب زمینى متوسط تقریبا یک اندازه    ١٢عدد<br />
گوشت چرخ کرده        ٢۵٠ گرم<br />
پیاز                        ١عدد<br />
جعفرى خرد شده         ٢قاشق<br />
رب گوجه                   ١قاشق<br />
نمک،فلفل،زردچوبه         بمقدار لازم<br />
کره                           ۵٠گرم<br />
پنیر موزارلا                     ١۵٠گرم</p>
<p>تخم مرغ ابپز رنده شده        ١عدد<br />
روغن                             ٢قاشق<br />
طرزتهیه<br />
سیب زمینى ها را پوست مى گیریم ته ان را کمى صاف مى کنیم تا بهتر در ظرف قرار گیرد ٢الى ٣ سانتیمتر از روى سیب زمینى جدا نمائید و بعد ان را براى درب استفاده مى کنیم داخل سیب زمینى رابا یک قاشق کوچک خالى مى کنیم بطورى که ١ سانتیمتر از دیواره هاى سیب باقى بماند ٠<br />
کره را کمى اب کرده تمام رو وداخل سیب زمینى را به کره اغشته نمائید<br />
پیاز را خرد وبا روغن سرخ مى کنیم تا کمى طلایى شود گوشت را اضافه کرده زردچوبه،نمک،فلفل را نیز با ان مخلوط  مى نمائیم تفت مى دهیم در اخر رب اضافه مى کنیم وکمى اب به ان مى افزائیم فرصت مى دهیم گوشت پخته واب ان تبخیر شود جعفرى را به ان اضافه مى کنیم واز روى حرارت بر مى داریم وتخم مرغ رنده شده نیزبه مواد اضافه مى کنیم از مواد داخل سیب زمینى را پر مى کنیم<br />
سیب زمینى ها را در یک ظرف نسوز یا در یک ما هیِتابه لبه بلند قرار مى دهیم  وکمى روغن یا کمى کره با نصف لیوان به ظرف اضافه مى کنیم درب ظرف را مى بندیم در فر ویا روى اجاق گاز قرار مى دهیِم وبا شعله ملایم مى گذاریم پخته شود ولى نباید له شود دراخر پنیر را روى ان قرار مى دهیم چند دقیقه گریل مى کنیم تا کمى طلائى شود اگر پنیر دوست ندارید مى توانید از کمى پو ره سیب زمینى استفاده کنید٠با تشکر از زن دایی عزیزمممم‏
    مواد لازم
    پیاز ١عدد
    جعفرى خرد شده ٢قاشق
    رب گوجه ١قاشق
    نمک،فلفل،زردچوبه بمقدار لازم Continue reading “آموزش دلمه سیب زمینی” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش پیراشکی گوشت

    نگاره: پیراشکی گوشت:</p>
<p>مواد لازم برای خمیر پیراشکی:<br />
آرد دو لیوان<br />
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری<br />
روغن جامد دو قاشق غذاخوری<br />
تخم مرغ دوعدد<br />
نمک یک قاشق چای‌خوری</p>
<p>طرز تهیه خمیر پیراشکی:<br />
پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می‌کنیم و می‌گذاریم خمیرمایه نیم‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌زنیم بعد روغن را هم به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و بدست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست می‌چسبید کمی ارد به آن اضافه می‌کنیم ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یک‌ساعت در جای گرمی می‌گذاریم تا ور بیایید. ( خمیر بعد از ور آمدن کاملن پف می کند و پوک است)</p>
<p>مواد لازم برای مایه گوشتی پیراشکی:<br />
گوشت چرخ کرده چهارصد گرم ( در عکس زیر گوشت آماده شده را می‌بینید)<br />
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری<br />
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری<br />
زرشک یک قاشق غذاخوری<br />
رب یک قاشق غذاخوری<br />
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم</p>
<p>گوشت و پیاز داغ را با کمی روغن مخلوط کرده و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوشت کمی تفت بخورد و آبش کشیده شود. رب و نمک و فلفل و زردچوبه را با یک استکان آب به گوشت اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم گوشت کمی پخته شود ( مایه گوشتی پیراشکی مثل مایه گوشتی ماکارونی است) در انتها زرشک و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.</p>
<p>از خمیر گلوله کوچکی برمی‌داریم و خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز می‌کنیم و با دهانه لیوان دایره هایی از آن میبریم و از مایه گوشت وسط آن می‌گذاریم و لبه های خمیر را روی هم می‌آوریم و محکم کرده و چین می‌دهیم. همه پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده می‌کنیم. پیراشکی را می‌توانیم هم در روغن فراوان سرخ کنیم و هم در فر بگذاریم.( من این پیراشکی ها را در فر درست کردم.) روی پیراشکی‌هایی که در فر می‌گذاریم را زرده تخم مرغ می‌مالیم .‏

    مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

    روغن جامد دو قاشق غذاخوری
    تخم مرغ دوعدد
    نمک یک قاشق چای‌خوری Continue reading “آموزش پیراشکی گوشت” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش رولتـــــــــــــ کالباس

    نگاره: رولتـــــــــــــ کالباس</p>
<p>مواد لازم<br />
ارد ۳/۲ پیمانه<br />
تخم مرغ ۳ عدد<br />
شیر ۴/۱ پیمانه<br />
روغن مایع ۴/۱ پیمانه<br />
نمک به مقدار کم<br />
مواد لازم برای داخل رولت<br />
سیب زمینی یک عدد بزرگ<br />
جعفری خرد شده<br />
پیازچه خرد شده<br />
خیارشور<br />
فلفل<br />
ورقه های کالباس<br />
سس مایونز</p>
<p>طرز تهیه :<br />
تخم مرغ ها و شیر و روغن و نمک رو با همزن میزنیم و کم کم ارد را اضافه میکنیم و میزنیم تا مایع یکدستی ایجاد شود.<br />
کف ماهیتابه ترجیها مستطیل را چرب میکنیم لایه نازکی از مواد را میریزیم.<br />
وقتی یکطرف خودشو گرفت برعکسش مینیم وقتی اماده شد یه ارچه تمیز و نم دار کنار دستمون قرار میدهیم و با کمک اون مییچیم و میگذاریم خنک بشه.<br />
سیبزمینی و خیارشور رو رنده میکنیم جعفری وپیازچه و فلفل و سس رو اضافه میکنیم و مواد رو میگذاریم کنار،وقتی خمیر خنک شد  بازش میکنیم روش سس میزنیم ورقه های کالباس رو میچینیم بعد یه لایه نازک مواد رو میریزیم من یه لایه دیگه کالباس روش گذاشتم بعد با دقت رول میکنیم و برش میدهیم و روش رو تزیین میکنیم.‏
    مواد لازم
    شیر ۴/۱ پیمانه
    روغن مایع ۴/۱ پیمانه
    نمک به مقدار کم
    مواد لازم برای داخل رولت Continue reading “آموزش رولتـــــــــــــ کالباس” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • اکبر جوجه

    نگاره: اکبرجوجه:</p>
<p>رستوران های اکبرجوجه، بیشتر از نیم قرن سابقه فعالیت دارند. رستوران هایی که جوجه کباب ویژه ای سرو می کنند و البته فقط مختص مازندران و گلستان هستند. اکبرجوجه البته لقب آقای علی اکبر کلبادی هم هست که همراه با برادرانش رستوران های زنجیره ای اکبرجوجه را تاسیس کردند و البته تا حدودی جلوی متقلبان را گرفتند. اکبرجوجه اکنون به رستوران های زنجیره ای بدل شده است که همگی آرم و نشان یکسانی دارند. رستوران هایی که روی شیشه آنها نام برادران گلبادی دیده می شود شعبه های اصلی هستند.</p>
<p>مواد لازم:<br />
جوجه کباب: یک کیلوگرم<br />
برنج: ۵ پیمانه<br />
رب انار شیرین: دو پیمانه<br />
لیموترش: یک کیلوگرم<br />
زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری<br />
روغن مایع: سه پیمانه<br />
نمک و فلفل</p>
<p>روش تهیه:<br />
اگر اهل کباب خوری در خانه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را به جای اینکه به سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کرده اید. انصافا خوشمزه هم می شود. اکبرجوجه هم همین جوجه کباب است با یکی دو تفاوت؛ جوجه ها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. روایت هست که می گویند یک روز باید تکه های مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. اما از ما نشنیده بگیرید؛ سه چهار ساعت هم کفایت می کند.</p>
<p>بعد از این مدت، روغن را در تابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها در آن بچینید. جوجه ها معمولا آب می اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.</p>
<p>روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.</p>
<p>نکته باریکتر از مو: این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می شود.</p>
<p>مخلفات: رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.‏

     

    مواد لازم:

    رب انار شیرین: دو پیمانه
    لیموترش: یک کیلوگرم
    زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
    جوجه کباب: یک کیلوگرم
    برنج: ۵ پیمانه
    Continue reading “اکبر جوجه” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۱
  • آموزش باقالی پلو با بلدرچین

    نگاره: باقالی پلو وبلدرچین به درخواست اقای   ALI SENA</p>
<p>مواد لازم:</p>
<p>    برنج خیس خورده<br />
    باقلای سبز پوست کنده، اگر باقالای تازه در دسترس نیست می‌توان از باقالای خشک استفاده کرد. (برای مهمانی بهتر است تازه باشد.)<br />
    شِوِید ساطوری شده (تازه یا خشک شده)<br />
    دارچین<br />
    نمک و روغن</p>
<p>روش تهیه</p>
<p>اگر از باقالای خشک استفاده می‌کنیم از چند ساعت قبل باید آن را در آب بگذاریم تا خوب خیس بخورد و اگر از باقالای تازه استفاده می‌کنیم به ترتیب زیر عمل می‌کنیم که:<br />
چند لیتر آب را با نمک کافی (چند قاشق غذاخوری) می‌گذاریم روی حرارت تا به جوش آید سپس باقالاها را در آب جوش می‌ریزیم؛ با این کار آب از جوش (قُل قُل) می‌افتد، دوباره صبر می‌کنیم تا آب جوش آید وقتی باقالا چند دقیقه در آب جوش ماند، حال برنج را اضافه می‌کنیم و دوباره صبر می‌کنیم تا آب برنج جوش آید. پس از چند دقیقه که مغز برنج سفت نبود و مطمئن شدیم که برنج آماده‌است،دیگ را در آب‌کش خالی می‌کنیم و روی آن آب نیمه داغ می‌ریزیم و خوب آبکش را تکان می‌دهیم تا آب به همه جای برنج برسد و نمک‌های اضافی روی آن شسته شود تا برنج شور نشود.</p>
<p>دیگ را دوباره روی حرارت می‌گذاریم و نیم پیمانه آب‌روغن در ته دیگ می‌ریزیم تا داغ شود. اگر می‌خواهیم ته‌دیگ خاصی داشته باشیم اینجا باید آماده کنیم، مانند ته‌دیگ کاهو یا نان یا برنج زعفرانی، باید هرکدام از این مواد که در نظرمان است را در تهِ دیگ روی آب‌روغن بچینیم.</p>
<p>حال همین طور که منتظریم تا آب‌روغن جوش بیاید، در میانهٔ آن، کمی از مخلوط برنج و باقالا را در دیگ می‌ریزیم، بعد کمی از شِوِید و دارچین را بر روی برنج می‌پاشیم و دوباره برنج و باقالا اضافه می‌کنیم و همین طور لایه لایه و مرحله به مرحله این کار را انجام می‌دهیم تا برنج تمام شود. سپس دم‌کنی دیگ را می‌گذاریم و زیر آن، که روی حرارت زیاد است، روشن نگه می‌داریم، هر چند دقیقه یک بار در آن را بر می‌داریم تا ببینیم که برنج بخار کرده‌است یا نه وقتی که خوب بخار کرد، درش را محکم می‌بندیم و زیرش را کم می‌کنیم تا دم بکشد حدود ۴۵ دقیقه نیاز داریم تا برنج دم بکشد، البته این زمان بسته به حجم برنج به یک ساعت و نیم نیز می‌رسد.</p>
<p>بعد از اینکه برنج دم کشید و آماده شد؛ در ظرفی کمی روغن جامد یا کره، آب می‌کنیم و روی برنج می‌ریزیم تا برنج خوش طعم‌تر شود و یا اگر خواستیم برنج زعفرانی تهیه می‌کنیم برای آن استفاده می‌کنیم. در نهایت پلو را در دیس می‌کشیم.<br />
بلدرچین را شسته وپوست ان را کامل میکنیم وبا ۳-۲ پیاز درسته و۱ هویج مقداری نمک و زردچوبه حدود ۴۵-۱ ساعت میپزیم.بعد از پخت شکم بلدرچین را با موادی که اماده کردیم پر میکنیم و با یک تکه سیب زمینی مسدود کرده در روغن سرخ میکنیم.در حین سرخ کردن کمی زعفران دم کرده اضافه میکنیم.حالا بلدرچین را لای پلو در حال دم میگذاریم.<br />
مواد شکم بلدرچین:<br />
پیاز داغ را با کشمش وزرشک وکمی زعفران تفت میدهیم.</p>
<p>                سمیرا

    مواد لازم:

    شِوِید ساطوری شده (تازه یا خشک شده)
    دارچین
    نمک و روغن Continue reading “آموزش باقالی پلو با بلدرچین” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی خوراک ماهی

    نگاره: فیله ماهی قزل آلا</p><br />
<p>● مواد لازم برای ۴ نفر<br /><br />
ماهی قزل آلا ۴عدد<br /><br />
آرد سوخاری ۱پیمانه<br /><br />
نمک وفلفل بمیزان لازم<br /><br />
زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری<br /><br />
روغن مایع نصف لیوان<br /><br />
‌● طرزتهیه:<br /><br />
ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.<br /><br />
به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.‏

    ● مواد لازم برای ۴ نفر

    نمک وفلفل بمیزان لازم
    زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
    روغن مایع نصف لیوان Continue reading “آموزش نوعی خوراک ماهی” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۸م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش پیتزا نیویورکی

    ————————-

    مواد لازم

    روغن زیتون

    خمیر پیتزا بزرگ ۱ عدد Continue reading “آموزش پیتزا نیویورکی” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۷م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی رولت مرغ

    طرز تهیه رولت مرغ

     

     


    مواد لازم :

     

     

    سینه مرغ ۱ عدد
    سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جغفری و ریحان ) ۶ قاشق غذا خوری خرد شده
    هویج ۲ عدد Continue reading “آموزش نوعی رولت مرغ” »
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۱
  • آموزش غذای مدرن بسیار لذیذ

    اینچیلادا,www.res2ran.com

    مواد لازم:

    پیاز: ۱ عدد

    فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد

    فلفل تند سبز : ۲ عدد(به دلخواه میتوانید کمتر یا بیشتر استفاده کنید) Continue reading “آموزش غذای مدرن بسیار لذیذ” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • جمعه, ۶م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی کرپ

     

    موارد لازم:

    مایونز ۵۰ گرم

    ۱ قاشق سوپ خامه Continue reading “آموزش نوعی کرپ” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۵م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش نوعی کوفته برنجی

     
    مواد لازم برای ۱۲ کوفته:

     

    •   مرغ: نصف سینه‌مرغ پخته و خردشده
    •   زیتون: ۶عدد، حلقه‌حلقه
    •   فلفل دلمه رنگی: یک‌دوم پیمانه
    •   برنج نیم‌دانه: ۲ پیمانه
    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • سه شنبه, ۳م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش سوپ گندم

    آشپزی

    بهتر است گندم را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت میگذاریم بپزد و…

    مواد لازم :
    گندم ۱۰۰ گرم آب گوشت ۵ فنجان هندوانه ۳ قاشق سوپخوری خامه ۱۰۰ گرم سس سفید ۲ فنجان رب گوجه فرنگی قدری فلفل قدری نمک

    طریقه تهیه :
    بهتر است گندم را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم و کمی رب گوجه فرنگب به آن میزنیم , ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش پیتزای شیکاگو

    پیتزا شیکاگو

    مواد لازم

    پنیر پارمسان ۳ قاشق غذا خوری

    سیر له شده دو حبه

    گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۲ عدد

    پنیر موتزارلا  ۲۵۰ گرم Continue reading “آموزش پیتزای شیکاگو” »

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • دوشنبه, ۲م , مرداد , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰
  • آموزش شنسل مرغ

    نگاره: شنسل مرغ</p>
<p>ابتدا سینه مرغ را با بیفک کوب می کوبیم<br />
با نمک و فلفل و ۱ قاشق غذا خوری سویا سس مزه دار می کنیم<br />
۲ ساعت بماند<br />
بعد ابتدا در سفیده تخم مرغ می مالیم بعد در پودر سوخاری و در آخر در پودر پنیر پارمسان<br />
۱ ساعت بماند و بعد در روغن سرخ شود‏

    ابتدا سینه مرغ را با بیفک کوب می کوبیم
    با نمک و فلفل و ۱ قاشق غذا خوری سویا سس مزه دار می کنیم
    ۲ ساعت بماند
    بعد ابتدا در سفیده تخم مرغ می مالیم بعد در پودر سوخاری و در آخر در پودر پنیر پارمسان
    ۱ ساعت بماند و بعد در روغن سرخ شود

    iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • نویسنده :
  • شنبه, ۳۱م , تیر , ۱۳۹۱
  • نظرات شما: ۰