لینکدونی

آخرین ارسال های انجمن RSS انجمن ايران ويج – گالری عکس

  • با خطا روبرو شدیم! که نشان دهنده‌ی اینست که خوراک کار نمی‌کند. دوباره تلاش کنید.


پاستا ایتالیایی

iconبرچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاستا ایتالیایی


مواد لازم :

۴ – ½ قاشق مرباخوری نمک ۱ – ½۱ پیمانه گوجه فرنگی پوره شده ۲ – ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ – ۴۵۰ گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni)
5 – ½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
۶ – ۷۰۰ گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage)
7 – پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین
۸ – ۱ فنجان خامه
۹ – ¼ فنجان جعفری خرد شده
۱۰ – ۳ عدد سیر – ریز شده
۱۱ – ۱ عدد پیاز – خرد شده

تذکر : بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس کوکتل معمولی استفاده کنید. در صورت تمایل ½ قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه کنید.

طرز تهیه :

مرحله اول :

۱- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ کنید. ۲- سوسیس‌ها را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند. ۳- سوسیس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید.

مرحله دوم :

۱ – حرارت را کم کرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. ۲ – سوسیس، گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا ۱۰ دقیقه بپزد. ۳ – فلفل سیاه و جعفری و خامه را اضافه کنید.

مرحله سوم :

۱ – در دیگی بزرگ، آب و نمک را جوش آورده و پاستا را در آب و نمک ریخته و به مدت ۱۴ دقیقه بپزید. ۲ – پاستا را آبکشی کرده و در ظرف بریزید و سس را بر روی آن ریخته و آن را با پنیر پارمسان تزیین کرده و سرو کنید.


  • نویسنده :
  • پنجشنبه, ۱۶م , دی , ۱۳۸۹
  • نظرات شما: ۵
  • مطالب مرتبط

    bulet طرز تهیه لازانیا
    bulet ماکارونی با سبزیجات و گوشت
    bulet ماکارونی با میگو در مایکروفر
    bulet املت قارچ
    bulet قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ..
    bulet خوراک مرغ با قارچ
    bulet سالاد ماکارونی با کالباس
    bulet سالاد ماکارونی دانمارکی
    bulet سالاد پاستا ایتالیایی
    bulet راتاتویی

    ثبت نظر

    نام:
    ایمیل:
    وب سایت:
    متن و پیام شما: