پایگاه اینترنتی ایران ویج

طرز تهیه لازانیا

iconبرچسب ها: , , , , ,

لازانیا غذایی خوش طعم با کالری بالا بوده که طرز تهیه نسبتا ساده ای داشته و از لحاظ مواد تشکیل دهنده شباهت بسیاری به ماکارونی دارد.

مواد لازم برای ۶ نفر:

یک بسته لازانیای آماده (خمیر لازانیا که به صورت ورقه های خشک موجود است)
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم پیاز سرخ شده
یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
۲ فنجان سس سفید مخصوص لازانیا
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده (یا دو بسته پنیر پیتزای ورقه ای)
روغن به میزان لازم برای آماده کردن مایه

طرز تهیه:

پیاز را در کمی روغن سرخ کرده، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و تفت می دهیم. رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل داخل مواد ریخته، هم می زنیم، سپس مقدار کمی آب اضافه میکنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد. این مایه دقیقا همان مایه ای است که برای ماکارونی نیز استفاده می شود، البته بسته به ذائقه می توان به آن قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده نیز اضافه کرد.

برای پخت خمیر لازانیا (مثل ماکارونی)، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. سپس خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند (مثل عمل آبکش کردن ماکارونی). سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یک پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود. توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.

کف ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، مقداری روغن مایع ریخته و یک ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید و مایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. روی لایه آخر خمیر نباید مایه ریخت. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. برای حاصل شدن نتیجه بهتر و به اصطلاح مغز پخت شدن لازانیا می توانید روی ظرف یک لایه ورق آلومینیومی مخصوص آشپزخانه بکشید و با چنگال روی سطح ورقه، جهت خروج بخار، چند سوراخ ایجاد کنید.

پس از پخت لازانیا را برش زده و میل کنید.

طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:

مواد لازم:
۵۰ گرم کره
۲ قاشق سوپخوری آرد سفید
۲ فنجان شیر
به مقدار دلخواه نمک و فلفل

طرز تهیه:
کره را با حرارت ملایم آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است.


  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۷م , فروردین , ۱۳۹۰
  • نظرات شما: ۲
  • مطالب مرتبط

  • آموزش بلال کبابی به روش مکزیکی
  • شام راحت و ساده
  • آموزش فلافل
  • آموزش چیپس سیب زمینی
  • آموزش فیله مــرغ برشته
  • آموزش لازانیای اسفناج
  • آموزش توپک های مرغ
  • آموزش اسکالپ میگو
  • آموزش پیراشکی گوشتی
  • آموزش تهیه دونر کباب با مرغ
  • ۲ نظر

  • لطفا بگوئید چه پنیری خوب است

  • حتما باید توی فر باشه روی گاز نمیشه؟

    ثبت نظر

    نام:
    ایمیل:
    وب سایت:
    متن و پیام شما: