پایگاه اینترنتی ایران ویج

سوتلاچ ( دسر ترکیه)

iconبرچسب ها: , , , ,

شیر یک و نیم  لیتر

شکر ۱ لیوان

برنج ا لیوان

پودر بادام ۱ قاشق

زرده تخم مرغ ۱ عد د

آرد برنج ۱ قاشق

۱ استکان شربت گل

تزئین:

مربای گل

پودر پسته

با مقداری شیر و آب برنج را میپزیم.

در یک قابلکه بزرگ یک و نیم لیتر شیر را ریخته. سپس شکر وزرده تخم مرغ سس با همزن دستی هم زده سپس برنج پخته را ریخته سپس آرد برنج و پودر باردام و شربت گل را ریخته کمی که پخت در کاسه هاس تک نفره کیریزیم وقتی ولرم شد رویش مربای گل و پودر پسته میریزیم وقتی سرد شد صرف میکنیم


  • نویسنده :
  • یکشنبه, ۲۹م , خرداد , ۱۳۹۰
  • نظرات شما: ۰
  • مطالب مرتبط

  • آموزش بلال کبابی به روش مکزیکی
  • شام راحت و ساده
  • آموزش فلافل
  • آموزش چیپس سیب زمینی
  • آموزش فیله مــرغ برشته
  • آموزش لازانیای اسفناج
  • آموزش توپک های مرغ
  • آموزش اسکالپ میگو
  • آموزش پیراشکی گوشتی
  • آموزش تهیه دونر کباب با مرغ
  • ثبت نظر

    نام:
    ایمیل:
    وب سایت:
    متن و پیام شما: