• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » مجله آشپزی » مجله هنر آشپزی1,پذیرایی صبحانه و ناهار
    کد خبر : 9072

    مجله هنر آشپزی1,پذیرایی صبحانه و ناهار

    مجله هنر آشپزی1,پذیرایی صبحانه و ناهارReviewed by Farnaz on Jul 7Rating: مجله هنر آشپزی1 درود بر بانوان آریایی از این هفته میخوام براتون ایمیل آداب مهمانداری و آشپزی رو ارسال کنم امیدوارم که مطالب ارسالی من براتون مفید باشه هنر آشپزی پذیرایی از مهمانان هنر جالبی است مانند تنظیم ست تآتر و کدبانوی خانه هنرمندیست…

    مجله هنر آشپزی1,پذیرایی صبحانه و ناهارReviewed by Farnaz on Jul 7Rating:

    مجله هنر آشپزی1

    درود بر بانوان آریایی
    از این هفته میخوام براتون ایمیل آداب مهمانداری و آشپزی رو ارسال کنم
    امیدوارم که مطالب ارسالی من براتون مفید باشه

    هنر آشپزی


    پذیرایی از مهمانان هنر جالبی است مانند تنظیم ست تآتر و کدبانوی خانه هنرمندیست که کار گردانی این سن را بر عهده دارد. همانطور که کارگردان یک نمایش موظف است موضوع و بازیکنان و دکور آن نمایش را در نهایت دقت در نظر بگیرد و هماهنگ نماید,خانم خانه یا دعوت کننده مهمانی هم باید همان نقش را ایفا کند و همان هنر را بکار ببرد.
    نوع غذاها , نظم و ترتیب و هماهنگی ((منو)) انتخاب آشامیدنی ها همان دقت و مواظبت وهمان موشکافی و ظرافت را لازم دارد که دکور و تزیین میز و حسن استقبال و آمادگی برای پذیرایی و خدمت به مهمانان . ارزش پذیرایی و مهمانداری به اندازه ارزش هدیه ایست از دوستی به دوستی تقدیم میگردد . مدعوین هر قدر یکدل و نزدیک باشند میزبان نباید از انجام وظایف لازمی که موجب آسایش و راحت آنهاست درباره ایشان خودداری کند.

    هر چند پذیرایی امروزه رو به سادگی میرود ولی این دلیل آن نمی شود که در این باب قواعد اساسی و نکات و اصول لازم الرعایه مورد توجه قرار نگیرد. ادب و احترام به مهمانان هیچگاه مطلب بی فایده ای نیست , هر چند نسبت به نزدیکترین آشنایان و دوستان باشد و در هر حال برای پذیرایی ها باید آمادگی قبلی داشت تا بتوان بیشتر وقت و هم خود را وقف میهمانان نمود .
    محیط پذیرایی از هزاران موضوع محسوس و نا محسوس تشکیل میشود و چون همه از لحاظ اهمیت به حقیقت در یک سطح و پایه اند نوعی همچشمی نهانی میانشان هست باصطلاح با هم مسابقه میدهند . بهمان اندازه که در نوع غذا و نوع سرویس و تزیین میز دقت کافی بکار برده میشود , ذوق و سلیق و تجانس و آسایش مهمانها و همچنین تناسب وسعت محل پذیرایی و تعداد مدعوین باید کاملآ در نظر گرفته شود و اینجاست که هنر و ذوق و استعداد کدبانوی خانه یا میزبان باید دخالت کند یعنی خود را بجای دیگران بگذارد .
    متآسفانه ذائقه مشخص اغلب میهمانها همیشه ناشناخته است ولی لااقل موقعیت مهمانان , سن , شغل و ملیت آنها را میتوان شناخت و طرز پذیرایی و نوع غذا را با آنان تطبیق داد .
    باید دقت کرد ظروف و اشیایی که در میهمانیها بکار میرود با هم جور باشند و در پذیرایی های که از وسایل و ظرف های عتیقه و گران قیمت استفاده می شود باید از بکار بردن اجناس و ظروف کم ارزش و معمولی خودداری شود . اگر زیبایی و تناسب ظروف و سایر لوازم پذیرایی را در نظر نگیریم غذای تمام شده مثل این است که اصولآ شروع نشده است.

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    برای جلوه بیشتر بخشیدن میتوان اطراف سفره را نیز با چند ساقه از گل های شاداب و با طراوت زینت داد , به شرط اینکه سطح و اطراف میز از گل انباشته نشود و سفره تبدیل به ویترین گلفروشی نگردد.عطر و بوی گلها را نیز باید در نظر گرفت که در نهایت ملایمت باشد و عطر غذاها را از بین نبرد و هوای اطاق را سنگین نکند.
    نور و رنگ چراغها را هم باید مد نظر قرار داد , نوری که از بالا به میز می تابد باید گرم و ملایم باشد تلالو، و درخشندگی خیره کننده بهتر است مستقیمآ به میز نتابد.
    طرز چیدن میز و پذیرایی در ساعات مختلف فرق میکند و بستگی به موقعیت اشخاص و انواع غذا دارد .
    نکته قابل توجه این است که روی میز را در صورت استفاده از سفره در هر یک از ساعات پذیرایی بهتر است با پارچه نرمی مانند ماهوت و امثال آن پوشانید بطوریکه فقط سطح میز را بپوشاند و ار اطراف آن آویخته نشود . این عمل از ایجاد صدای بهم خوردن ظروف و کارد و چنگال می کاهد و در صورتیکه از دستمالهای زیر بشقاب وشمن دوتابل(دستمال های مخصوص بلندی که از نوع زیر بشقابی و بدرازا وسط میز می افتد) بجای سفره استفاده میکنیم باید چوب میز از نوع ارزنده باشد.

    پذیرایی صبحانه

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    برای روی میز صبحانه میتوان از سفره بزرگ قشتگ دست دوزی شده و یا از دست مال های مخصوص زیر بشقاب و شمن دوتابل که بطرز زیبایی گل دوزی شده باشد استفاده کرد, وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدان پر از گل قرار داد.
    برای هر نفر بشقاب و کارد و چنگال و قاشق لازم است و باین طرز باید قرار داده شود :
    بشقاب مقابل صندلی و جلوی بشقاب کارد و چنگال کره خوریوسمت چپ بشقاب چنگال دسر خوری و سمت راست آن کارد و قاشق مربا خوری.قاشق چایخوری و یا قهوه خوری در نعلبکی زیر فنجان و حوله یا دستمال کوچک ما بین بشقاب و نعلبکی فنجان و یا سمت چپ بشقاب قرار میگیرد , در هتل های منظم فنجان ها را قبلآ گرم میکنند و هنگام صرف صبحانه روی نعلبکی قرار میدهند.

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    نان تست یا ساده در ظرف های مخصوص لای دستمال باید سر میز گذاشته شود ممکن است نان را سر میز تست کرد ,

    پذیرایی ناهار

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    روی میز ناهار نیز میتوان سفره های کتان سفید و یا دستمالهای مخصوص زیر بشقاب قرار دارد , فاصله بین هر نفر باید حدود 75 سانتیمتر باشد و وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدان پر از گل قرار داد. بشقاب ها باید کاملآ با یک فاصله رو به روی هم قرار گیرند کارد و چنگال و قاشق به ترتیب پذیرایی برای شام قرار داده میشود _ برای هر نفر دو عدد گیلاس جلوی بشقاب قرار میگیرد(برای آب و مشروبات غیر الکلی)کارد کره خوری چنگال با قاشق دسر خوری ممکن است در بشقاب کوچکی طرف چپ بشقاب اصلی و بالای چنگال قرار گیرد

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

     

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۶)



    • as

      سلام دستور قورمه سبزی خوب رابرایم ایمیل کنید البته برای خانم بنده

    • Mani

      دیگه چه باید گفت ازش نمی شه رد شه …
      ولی لذت دیدنش بیشتر از خوردنشه !

    • noorani

      خیلی اشتها اوربود =D>

    • fereshteh

      خیلی ممنون مثل هیشه عکسها باسلیقه وزیبا بودند.

    • fazel

      خیلی ممنون از حسن سلیقه شما، فقط تورو خدا بعد از ماه مبارک رمضان بفرست ادم نمی تونه گشنگی رو تحمل کنه

    • shelman360

      چقدرخوشگل وباسلیقه ادم اشتهاش باز میشه مرسی

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.