• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » مجله آشپزی » مجله هنر آشپزی 2, پذیرایی عصرانه
    کد خبر : 9061

    مجله هنر آشپزی 2, پذیرایی عصرانه

    مجله هنر آشپزی 2, پذیرایی عصرانهReviewed by Farnaz on Jul 7Rating: مجله هنر آشپزی درود بر بانوان آریایی از این هفته میخوام براتون ایمیل آداب مهمانداری و آشپزی رو ارسال کنم امیدوارم که مطالب ارسالی من براتون مفید باشه   پذیرایی چای عصرانه پذیرایی عصرانه و چایی بدو طریق زیر انجام می شود:   1:…

    مجله هنر آشپزی 2, پذیرایی عصرانهReviewed by Farnaz on Jul 7Rating:

    مجله هنر آشپزی

    درود بر بانوان آریایی
    از این هفته میخوام براتون ایمیل آداب مهمانداری و آشپزی رو ارسال کنم
    امیدوارم که مطالب ارسالی من براتون مفید باشه

     

    پذیرایی چای عصرانه


    پذیرایی عصرانه و چایی بدو طریق زیر انجام می شود:

      www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌


    1: در صورتیکه همه میهمانها در ساعت معین و با هم سر میز بیایند ممکن است میز را قبلا آماده و مجهز نمود برای میز چایی میتوان از سفره های ظریف گلدوزی شده استفاده کرد. بشقاب ها و کارد و چنگال چای معمولا کوچکتر از بشقاب و کارد و چنگال غذا خوری است و کارد طرف راست و چنگال طرف چپ بشقاب واقع میشود و دستمال ها آن نیز که بهتر است از جنس سفره سر میز و گلدوزی شده باشد جلوی چنگال ها قرار میگیرد, سرویس چایی را میتوان در سینی قشنگی سر میز قرار داد و فنجان و نعلبکی آن را وسط بشقاب ها گذارد و سایر خوراکی ها را که عبارت است از انواع شیرینی های تر و خشک و ساندویچ های ظریف و کره و مربا و خاویار در اطراف سینی چای قرار داد و خانم خانه موظف است برای هر یک از مهمانها چای بریزد و دست بدست به ایشان برساند..


    2: ممکن است چای را در سالن پذیرایی صرف نمود , در این صورت وسائل چایخوری را باید روی میز چرخدار یا معمولی قرار داد و شیرینی ها و ساندویچ ها را در دیس های مخصوص برای استفاده جلوی مهمانها نگاه داشت و جلوی هر مهمان تازه وارد بریزد این طریقه ساده تر و متداول تر است در این طریق چون مدت پذیرایی طولانی تر میشود بهتر است قوری چایی و آب جوش را برای گرم ماندن روی چراغ های مخصوص سر میز گذاشت.

    چند نوع خوراک برای پذیرایی عصرانه

    ساندویچ ماهی برای 4 نفر

    مواد لازم:

    1-      چهار ورقه نان چهار گوش تست شده

    2-      ماهی غزل آلا یا سوف کوچک پخته شده ………………………..4 عدد

    3-      گوجه فرنگی قاچ شده ……………………………………………8 قطعه

    4-      زیتون سبز………………………………………………………. 4عدد

    5-      لیمو ترش ………………………………………………………..1 عدد

    6-      کره ……………………………………………………………….5 گرم

    7-      نمک و فلفل …………………………………………………….به مقدار کافی

    طرز تهیه:

    لیمو ترش را به شکل گل درست میکنیم روی هر قطعه نان را کمی کره میمالیم . استخوان ماهی را بطوری که له و خورد نشود با دقت بیرون میاوریم و روی هر قطعه ماهی را کمی آبلیمو ,نمک و فلفل میزنیم و مطابق شکل روی هر ورق نان یک قطعه ماهی و دو قاچ گوجه فرنگی و یک عدد زیتون قرار میدهیم و نان ها را در ظرف میچینیم .

    اردور ژامبون اسلامی با اسفناج

    مواد لازم برای 6 نفر :

    1- ژامبون نازک ورقه شده یک اندازه……………………………. 6 ورق
    2- اسفناج …………………………………………………………2 کیلو
    3- تخم مرغ پخته شده صفت ……………………………………..4 عدد
    4- سیر …………………………………………………………..2 تا 3 پر
    5- کره …………………………………………………………..100 گرم
    6- پیاز خلال کرده کمی سرخ شده ………………………………3 تا 4 قاشق سوپخوری
    7- آرد گندم ……………………………………………………..1 قاشق سوپخوری
    8- نمک و فلفل ………………………………………………..به مقدار کافی

    طرز تهیه:

    اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن با یک لیوان آب و 1 قاشق مربا خوری جوش شیرین و نمک می گذاریم بپزد بعد در صافی میریزیم کمی فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود سیر را رنده میکنیم با اسفناج و پیاز سرخ شده و کره کمی سرخ میکنیم نصف از این اسفناج را در ظرف مناسب نسوزی میریزیم آرد را در بقیه اسفناج میریزیم و روی حرارت ملایم کمی سرخ میکنیم تخم مرغ های صفت را در آن رنده میکنیم و لای هر ورق ژامبون را کمی از این مایه میریزیم و لوله میکنیم و این لوله ها را روی اسفناج در طرف قرار میدهیم . میتوانیم روی آن را کمی پنیر گرویر یا کره بدهیم و چند دقیقه در فر ملایم میگذاریم کافیست پنیر یا کره آب شود.

    کباب میگو


       



    مواد لازم:


    1- میگو تازه
    2- نارنج
    3- روغن زیتون
    4- ادویه جات (نمک,فلفل,پودر کاری)

    طرز تهیه :
    میگو تازه و نارنج را پوست میکنیم و چند ساعت در سس که مخلوطی است از کمی آبلیمو و نمک و فلفل و کاری و روغن زیتون میخوابانیم بعد به سیخ های کوچک میکشیم روی آتش یا در فر کباب مینماییم . در فر با حرارت 350 درجه به مدت یک ربع تا 20 دقیقه کافی است در صورت طبخ بیشتر میگو سفت و خشک می شود . برای تزیین میتوانید از مارچوبه لیمو ترش و سبزیجات هم استفاده کنید.

     

    منبع: کتاب آشپزی رزا منتظمی

     

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱۶)



    • ساميه

      خيلي خوبه و اگه امكان داره ادامه بديد ما دختر از نظر آشپزي روز يك مقدار ضعيف هستيم البته به كد بانو ها بر نخوره ولي غذاهاي سريع رو كمتر كسي بلده كه هم لذيذ باشه و هم عالي

    • sarina

      salam farnaz ja khoobi azizam?mamnoonam babate imeylet khili ali bood

    • noorani

      خیلی خوب بود ولی متاسفانه من با غذاهای دریایی میونه خوبی ندارم

    • soudeh

      salam azizam,kheili khob bod,hatman be zodi yekish ro dorost mikonam,bazam ba in kar ma ro khosh hal kon,omidvaram ghalamet hamishe sabz bashe

    • m@n

      خیلی ممنون عالی بودبه من ایده های خوبی داد.

    • a

      سلام.خوب بود ممنون

    • enayat

      man ashiq ashpaziyam lotfan bazmbifrestin mamnon

    • 1351

      سلام
      خوب ولي كي حال داره از اين نوع درست ولي غذاي خودمان كه محلي است خيلي حال ميده مثل ابگوشت

    • E.Maryam

      با درود
      عزیزم ممنون از اینکه طرز پخت این غذاهای خوشمزه رو آموزش دادی. لطفا بازم از این مطالب بفرست.

    • hosin

      سلام خوبد ممون ولي اگر بتوني كتاب بفرستين به سايت عالي ميشد كه هر وقت لازم داشتيم استفاده ميكردي ممون از بوشهر

    • علی

      سلام: لطفا چند غذای دانشجویی که سریع آماده شود البته پسر ها هم بتوانند درست کنند آموزش دهید . متشکرم

    • Sara

      سلام
      واقعا ممنونم.من به آشپزی خیلی علاقه دارم. اگر ممکنه بازم بفرست!!

      • farnazi

        سارا جان این مجله هر 4 شنبه ارسال میشه عزیزم

        پیگیری کنی مطالب خوبی داره

    • راحله

      مطلبتون خیلی عالی بود ممنون

    • حبیبه

      ارسالی تون عالی بود .متشکرم

    • sara

      salam azizam vaghan mamnon az ashpazi omidvaram bazam vasam befrestii

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.