• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک کشمشی
    کد خبر : 85401

    طرز تهیه کیک کشمشی

    طرز تهیه کیک کشمشیReviewed by Farnaz on Nov 5Rating: کیک کشمشی مواد لازم:   1-تخم مرغ                                 10عدد ( بهتر است تخم مرغی بومی باشد) 2-ارد سفید                                 12 قاشق سوپخوری (300 گرم ) 3-خاک قند                                  200 گرم ( 1 پیمانه پر ) 4- کره                                        200گرم 5-بکینگ پودر                              2 قاشق مرباخوری 6-گردوی خرد کرده                        2 تا3 قاشق…

    طرز تهیه کیک کشمشیReviewed by Farnaz on Nov 5Rating:

    کیک کشمشی

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم:

     

    1-تخم مرغ                                 10عدد ( بهتر است تخم مرغی بومی باشد)

    2-ارد سفید                                 12 قاشق سوپخوری (300 گرم )

    3-خاک قند                                  200 گرم ( 1 پیمانه پر )

    4- کره                                        200گرم

    5-بکینگ پودر                              2 قاشق مرباخوری

    6-گردوی خرد کرده                        2 تا3 قاشق سوپخوری

    7-کشمش ریز سیاه                     2تا3 قاشق سوپخوری

    8-مربای خلال پرتقال                     2 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    کره را کمی می زنیم تا نرم شود خاک قند را کم کم  داخل کره می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم بعد زرده های تخم مرغ را دانه دانه درکره می ریزیم و مرتب بهم می زنیم ( باید توجه داشت که هر زرده را داخل کره ریختیم خوب مخلوط می کنیم و بعد دیگری را اضافه نمائیم ) و سفیده ها را جداگانه  در ظرفی می ریزیم زرده ها که تمام شد بکینگ پادر  و 2/1 قاشق چایخوری  وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده می ریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا کاملاً سفت شده بطوریکه  از تخم مرغ زنی نریزد و کمی از آنرا  با زرده  مخلوط می نمائیم  و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته بحدیکه  تمام مواد مخلوط  شود بهم می زنیم و در آخر کار بقیه  سفیده را داخل مایه میریزیم و بهم می زنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین  قرار می دهیم و حرارت را 350 درجه می کنیم و بمدت یک ساعت کیک باید  در فر بماند تاکاملاً پف کرده طلائی شود و بعد از سردشدن  آنرا  از قالب  جدا می نمائیم  بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه  یک ربع ساعت قبل گرم باشد قرار بگیرد گرم شده قرار بگیرد .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.