• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک کره ای
    کد خبر : 85312

    طرز تهیه کیک کره ای

    طرز تهیه کیک کره ایReviewed by Farnaz on Nov 5Rating: کیک کره ای مواد لازم: 1- تخم مرغ                                             6 عدد 2-آرد سفید                                             10قاشق سوپخوری(250گرم) 3-کره                                                     150گرم 4-شکر                                                   10قاشق سوپخوری(250گرم) 5-بکینگ پادر                                           2قاشق مرباخوری 6- کشمش ریز سیاه                                3تا4 قاشق سوپخوری 7-گردوی خرد کرده                                    3تا4 قاشق سوپخوری 8-وانیل یا رنده پوست لیموترش                  به مقدار کم  طرز…

    طرز تهیه کیک کره ایReviewed by Farnaz on Nov 5Rating:

    کیک کره ای

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم:

    1- تخم مرغ                                             6 عدد

    2-آرد سفید                                             10قاشق سوپخوری(250گرم)

    3-کره                                                     150گرم

    4-شکر                                                   10قاشق سوپخوری(250گرم)

    5-بکینگ پادر                                           2قاشق مرباخوری

    6- کشمش ریز سیاه                                3تا4 قاشق سوپخوری

    7-گردوی خرد کرده                                    3تا4 قاشق سوپخوری

    8-وانیل یا رنده پوست لیموترش                  به مقدار کم

     طرز تهیه:

    این کیک را ممکن است در قالب گرد میان خالی یا مستطیل تهیه کنیم . فر را با حرارت 450 درجه گرم می کنیم  و قالب را چرب می نمائیم  و ته قالب را کمی آرد می پاشیم و مواد لازم را پیمانه می نمائیم و آماده می گذاریم بعد کره را کمی می زنیم  تا نرم و لطیف  شود آنگاه زرده  و سفیده  تخم مرغها را از هم جدا می سازیم و زرده رابا شکر و بکینگ پادر و اسانسی که دوست داریم مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود و کش پیدا کند

    سپس سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ بعد کره و زرده تخم  مرغ را  مخلوط می سازیم و سفیده را در آن میریزیزم و کمی بهم می زنیم و آرد را اضافه  می کنیم و بهم می زنیم کافی است که تمام مواد با هم مخلوط شوند و بعد کشمش را که بهتر است کمی  بآن آرد می پاشیم و در مایه می ریزیم بهم می زنیم و مایه را در قالب می ریزیم  و قالب را روی اولین پنجره  فر بطرف پائین می گذاریم و حرارت  را 350 درجه می کنیم

    یک ساعت در این حرارا میگذاریم و بعد حرارت را به 300درجه کم  می کنیم و 20 دقیقخ تا نیم ساعت در این حرارت اخیر می گذاریم و در این مدت  در فر را باز نمیکنیم . کیک باید  بالا آید  و زیر روی آن کاملاً برشته شود بعد قالب را از خارج می کنیم ، بعد از سرد شدن کیک را از قالب بیرون می آوریم  و کمی خاک قند و پسته چرخ شده روی آن می پاشیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • Shahnaz Ranjbar

      bsyar sodmnd . khoshhal misham agr mno be aozwyat ghbol konid .

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.