• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک قهوه با شکلات
    کد خبر : 83450

    طرز تهیه کیک قهوه با شکلات

    طرز تهیه کیک قهوه با شکلاتReviewed by Farnaz on Nov 4Rating: کیک قهوه با شکلات مواد لازم: 1- تخم مرغ                                            8 عدد 2-بادام پوست گرفته چرخ کرده                    5 قاشق سوپخوری (در حدود 100گرم) 3- آرد                                                     4قاشق سوپخوری (در حدود 100گرم ) 4-بیسکوئیت خرد شده                             2تا3 قاشق سوپخوری (ممکن است بیسکویت های آماده برای فروش و…

    طرز تهیه کیک قهوه با شکلاتReviewed by Farnaz on Nov 4Rating:

    کیک قهوه با شکلات

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم:

    1- تخم مرغ                                            8 عدد

    2-بادام پوست گرفته چرخ کرده                    5 قاشق سوپخوری (در حدود 100گرم)

    3- آرد                                                     4قاشق سوپخوری (در حدود 100گرم )

    4-بیسکوئیت خرد شده                             2تا3 قاشق سوپخوری

    (ممکن است بیسکویت های آماده برای فروش و بدون کرم را گرفته با پشت قاشق نیم کوب کنیم )

    5-شکر                                                   1پیمانه (در حدود 200گرم )

    6-قهوه                                                   1قاشق سوپخوری

    7-خامه                                                  350گرم

    8-خاک قند                                              6 قاشق سوپخوری (در حدود 150گرم )

    9- وانیل                                                  به مقدار کم

    10- بکینگ پودر                                        1 قاشق مرباخوری

    11-مربای آلبالو یا توت فرنگی                     1 پیمانه

    طرز تهیه:

    فر را گرم می کنیم و قالب گرد مناسبی را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می نمائیم وزرده را با شکر و بکینگ پادر مخلوط می سازیم و خوب می زنیم تاکاملاً سفید و سفت شود قهوه را در یکی دو قاشق شیر حل می نمائیم و یک لحظه روی اتش میگذاریم  تا یک جوش بزند بعد با زرده تخم مرغ مخلوط می سازیم و سفیده  را جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد سفیده  و زرده را مخلوط  می کنیم  آرد و بادام را داخل این مایه می نمائیم بهم می زنیم  و بیسکویت  خرد شده را اضافه می کنیم  و مایه را در قالب میریزیم و باید سر قالب دو سه سانتیمتر خالی بماند قالب را روی اولین پنجره بطرف پائین فر می گذاریم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع با حرارت 350 درجه  بماند تا کیک بالا آماده و پخته و کمی برشته شود آنگاه  خامه را خاک قند و کمی وانیل مخلوط می سازیم و می زنیم تا فرم بگیرد آنگاه کیک را ز فر خارج می سازیم و می گذاریم سرد شود

    بعد از قالب بیرون می آوریم  و از ارتفاع به سه ورقه مساوی تقسیم می کنیم و می بریم ممکن است  روی هر ورقه را کمی شربت رقیق معطر شده با لیکور یا عرق بهار نارنج بریزیم و مربا را که باید بدون شربت باشد روی قسمت زیرین میریزیم و کمی خامه زده شده روی آن می دهیم قسمت دوم را روی آن قرار می دهیم و مقداری  خامه روی این قسمت نیز می ریزیم  و با پشت کارد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را را از روی خامه روی این قسمت نیز می ریزیم و با پشت کرد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را روی آن قرار می دهیم و روی سطح  و اطراف کیک را با خامه می پوشانیم  و روی کیک را با خامه در قیف گلهای کوچکی می ریزیم و روی گلها را با مربای آلبالو تزئین می کنیم و اطراف و وسط  کیک را شکلات رنده شده می ریزیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • مهدی الهی

      طرز تهیه کیک شکلاتی با قهوه

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.