• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک دو رنگ مربائی
    کد خبر : 83410

    طرز تهیه کیک دو رنگ مربائی

    طرز تهیه کیک دو رنگ مربائیReviewed by Farnaz on Nov 4Rating: کیک دو رنگ مربائی مواد لازم : 1-تخم مرغ                                               8 عدد 2-آرد سفید                                             200گرم (8قاشق سوپخوری) 3-شکر                                                   200گرم (8قاشق سوپخوری) 4-رنده پوست پرتقال یا لیموترش                 به مقدار کم 5-کاکائو                                                  1 قاشق سوپخوری 6- مربای توت فرنگی یا آلبالو                      1 فنجان 7-کمپوت گیلاس                                      1فنجان 8-خامه                                                 …

    طرز تهیه کیک دو رنگ مربائیReviewed by Farnaz on Nov 4Rating:

    کیک دو رنگ مربائی

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم :

    1-تخم مرغ                                               8 عدد

    2-آرد سفید                                             200گرم (8قاشق سوپخوری)

    3-شکر                                                   200گرم (8قاشق سوپخوری)

    4-رنده پوست پرتقال یا لیموترش                 به مقدار کم

    5-کاکائو                                                  1 قاشق سوپخوری

    6- مربای توت فرنگی یا آلبالو                      1 فنجان

    7-کمپوت گیلاس                                      1فنجان

    8-خامه                                                  300گرم

    9-خاک قند                                              4 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    برای تهیه این کیک به دو قالب یک اندازه گرد احتیاج داریم زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا می کنیم زرده را با شکر و اسانسی که دوست داریم مخلوط می کنیم می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تاکاملاً  سفید و سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد زرده و سفیده را مخلوط  می کنیم و آرد را در آن ریخته  بهم میزنیم نصف این مایه را در یکی از قالبها که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم و یک قاشف کاکائو را  در یکی دو قاشق سوپخوری شیر حل می کنیم با بقیه مایه کیک مخلوط می کنیم و در قالب دیگر که چرب شده و آماده است میریزیم

    دو قالب  را روی اولین پنجره فر ( که قبلاً گرم شده ) بطرف پائین قرار میدهیم حرارت فر را 350 درجه کرده یک ساعت  کیک ها را در فر می گذاربم بماند تا کیک ها بالا آمده کمی برشته شوند بعد قالب ها را از فر بیرون می آوریم می گذاریم تاسرد شوند و کیک ها را از قالب خارج می کنیم  خامه را با خاک قند و کمی از اسانسی که دوست داریم مخلوط می کنیم می زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد دو قطعه کیک را از ضخامت بدونیم می کنیم روی هر ورقه  را کمی مربا و خامه می مالیم ورقه های کیک را روی هم قرار می دهیم بطوریکه قسمت کاکائوی آن بالا قرار بگیرد و بقیه خامه را در قیف می ریزیم و وسط و اطراف کیک را با خامه تزئین می کنیم و روی هر گل خامه را یک عدد کمپوت گیلاس و یک خلال پسته می گذاریم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.