• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » سوپ ها » طرز تهیه سس سفید
    کد خبر : 806997

    طرز تهیه سس سفید

    در اين مطلب 5 روش براي تهيه سس سفيد آموزش داده ميشود كه براي انواع غذاهاي گوشتي و سبزيجات و همچنين پاستاها و لازانيا مورد استفاده قرار ميگيرد.

    طرز تهیه سس سفیدReviewed by Farnaz on Sep 23Rating:

    سس سفید

    مواد لازم :

    1-

    آرد

    4 قاشق سوپخوری سرخالی

    2-

    کره

    75 گرم

    3-

    شیر

    2 پبمانه

    طرز تهیه:

    ارد را در ظرفی میریزیم وشیر را کم کم روی ارد میریزیم تا ارد در شیر حل شود بعد شیر را روی اتش میگذاریم  و مرتب بهم می زنیم تا شیر بجوش بیاید و غلیظ شود انگاه کره را داخل سس می زنیم و بعد از یکی دو جوش سس را از روی اتش بر میداریم.

    طرز تهیه سوپ جو
    طرز تهیه سوپ سفید

    سس سفيد يا بشامل ( Beshamel )

    مواد لازم:

    • كره يا مارگارين / 2 قاشق غذاخوري
    • آرد سفيد / 2 قاشق غذاخوري
    • نمك / يك چهارم قاشق مرابخوري
    • فلفل سياه / يك هشتم قاشق مرباخوري
    • شير / يك و نيم فنجان  يا خامه / يك فنجان

    طرز تهيه:

    كره را روي حرارت متوسط آب كنيد. آرد، نمك و فلفل را اضافه كنيد. شير را هم بريزيد و همچنان بهم بزنيد تا غليظ و حبابدار شود. 1 دقيقه ديگر بجوشانيد و استفاده كنيد. ( با اين ميزان مواد لازم يك و نيم فنجان سس سفيد خواهيد داشت )

    اين سس پايه يا بيس تمامي سس هاي سفيد است كه ميتوانيد در تهيه غذاهاي نشاسته اي مانند پاستا و لازانيا و همچنين با انواع سبزيجات سرو كنيد.

    سس سفيد با طعم كاري:

    يك دقيقه قبل از مخلوط كردن آرد، 1 قاشق مرباخوري پودر كاري به كره آب شده اضافه كنيد. اين سس را مي توانيد با انواع خوراك هاي مرغ و ماهي سرو كنيد.

    سس سفيد ادويه دار با سير:

    2 حبه سير له شده را 30 ثانيه در كره آب شده تفت دهيد و همراه با آرد، 2/1 قاشق مرباخوري زيره يا زنيون، تخم كرفس يا ريحان و ارگانو خشك كفمال به مواد دستور اصلي اضافه كنيد. اين سس را با انواع خوراك سبزيجات و يا خوراك هاي مرغ مي توانيد سرو كنيد.

    سس سفيد با طعم تره و ليمو ترش:

    2 قاشق غذاخوري تره ساطوري شده و 1 قاشق مرباخوري رنده ريز پوست ليمو ترش به آرد دستور اصلي اضافه كنيد. اين سس را مي توانيد با انواع خوراك سبزيجات و مرغ و ماهي سرو كنيد.

    سس پنير:

    نمك را از دستور اصلي حذف كنيد و 4/3 فنجان پنير پارمسان رنده شده را به مخلوط سس بالا در حالي كه روي حرارت است اضافه كنيد تا پنير آب شود. اين سس را مي توانيد با انواع خوراك سبزيجات سرو كنيد. ( با اين ميزان مواد لازم و پنير در كل 2 فنجان سس پنير خواهيد داشت )

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • صبا جهانگرد

      خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالی بووووووووووود

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.