• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه خامه برای کیک ها
    کد خبر : 80123

    طرز تهیه خامه برای کیک ها

    طرز تهیه خامه برای کیک هاReviewed by Farnaz on Nov 3Rating: طرز تهیه خامه که به مصرف کیک ها میرسد مواد لازم: خامه                    75 گرم خاک قند               25 گرم سفیده تخم مرغ    1   عدد ظرف یخ طرز تهیه: برای…

    طرز تهیه خامه برای کیک هاReviewed by Farnaz on Nov 3Rating:

    طرز تهیه خامه که به مصرف کیک ها میرسد

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم:

    خامه                    75 گرم

    خاک قند               25 گرم

    سفیده تخم مرغ    1   عدد

    ظرف یخ

    طرز تهیه:

    برای هر 75 گرم خامه يک قاشق سوپخوری خاکه قند ( در حدود 25 گرم ) در نظر می گيريم خامه و خاکه قند را مخلوط می کنيم و ظرف خامه را روی يخ می گذاريم و خامه را می زنيم تا سفت شود و فرم بگيرد( فرم گرفتن خامه حدي است که اگر با قاشق روی خامه را خط بياندازيم خط قاشق محو نشود ، در صورتيکه خامه را پيش از حد فرم گرفتن بزنيم کره ميشود ) ممکن است به اين خامه مقداری سفيده تخم مرغ مخلوط کنيم

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    در اينصورت به نسبت هر 75 گرم خامه يک عدد سفيده تخم مرغ در نظرمی گيريم . سفيده را جداگانه آنقدر ميزنيم تا سفت شود بطوريکه از تخم مرغ زنی نريزد ، به نسبت هر دو سفيده تخم مرغ يک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می نمائيم و اين سفيده را کم کم داخل خامه زده شده می ريزيم خوب مخلوط ميکنيم

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.