ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

صفحه اصلی » توریسم و گردشگری » با رستوران آلینیا بیشتر آشنا شوید
کد خبر : 719888

با رستوران آلینیا بیشتر آشنا شوید

با رستوران آلینیا بیشتر آشنا شویدReviewed by Aryan♥ on Aug 19Rating: شماره ۱۷۲۳ خیابان هالستد شمالی در شهر شیکاگو خانه ایست با آجرهای خاکستری تیره،بدون هیچ تابلو و یا نشانی دیگر. خانه ای که برای ورود به آن چیزی حدود ۶ ماه باید در صف انتظار باقی بمانید. اگر سرانجام بخت یار شما باشد و در…

با رستوران آلینیا بیشتر آشنا شویدReviewed by Aryan♥ on Aug 19Rating:

شماره ۱۷۲۳ خیابان هالستد شمالی در شهر شیکاگو خانه ایست با آجرهای خاکستری تیره،بدون هیچ تابلو و یا نشانی دیگر.
 
خانه ای که برای ورود به آن چیزی حدود ۶ ماه باید در صف انتظار باقی بمانید. اگر سرانجام بخت یار شما باشد و در جیب هایتان یکی دوهزار دلاری پیدا شود، و البته سر وقت به محل رسیده باشید، میتوانید وارد شوید! ابتدا از راهروی تونل مانندی میگذرید و خود را درمقابل درهایی الکترونیکی میابید که گذر از آنها شما را با رستورانی کوچک با دیوارهایی سفید و میز وصندلیهایی تیره مواجه میکند. فضایی بسیار ساده و تمیز.
 
رستوران آلينيا 

 رستوران آلينيا در شیکاگو. رستورانی که با وجود سن کم (از ۲۰۰۵) برای سالهای متمادی در میان ۲۰ رستوران اول جهان قرار گرفته است، و در سال ۲۰۱۰ به عنوان بهترین رستوران امریکا انتخاب شد (رده بندی مجله رستوران ). در آلينيا شما با تجربه جدیدی از غذا خوردن مواجه خواهید شد! تجربه ای که به نظر بسیاری نگاهی متفاوت به مفهوم لذت بردن از طعم و عطر غذاست
 
تنها یک منوی ثابت برای همه مشتریان سرو میشود! و شما حق انتخاب چندانی ندارید! این منو در یک فرآیند ۲۳ مرحله ای و به تدریج اجرا میشود! در هر مرحله مقدار بسیار کمی از غذا (در حد یک لقمه) که به صورت یک اثر هنری تزیین شده است برای شما آورده میشود! پس از اتمام لقمه اول بعدی و بعدی!
 
در طراحی هر لقمه ترکیب بسیار هنرمندانه ای از طعم و عطر و تصویر در مقابل دید و دهان مشتریان قرار میگیرد.
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 رستوران آلينيا
 
 
 
البته لازم به ذکراست که محتوای این منو هر دو-سه ماه یک بار به طور کامل عوض میشود و شما در دور بعدی با تجربه جدیدی مواجه خواهید شد
 
این نمونه نقشه سفر شماست از ابتدا تا انتهای شام که چیزی حدود ۳-۴ ساعت طول میکشد:
ترکیبی چنان هنرمندانه از عطر و طعم که به قول گزارشگر مجله تایم «تا حدود لقمه شانزدهم که کم کم شروع به سیر شدن میکنید، به نظر میرسد که غذا نمیخورید! بلکه به غذاهای مختلف فکر میکنید». این ترکیب عجیب و نوآورانه فقط بوها و طعم های خوراکی ر دربرنمیگیرد!
 
مثلا این لقمه در منوی پاییز رستوران که سینه مرغ کباب شده است که در کنار برگ های بلوط در حال سوختن بر روی میز شما می آید که شما را به حال و هوای پاییز و کباب و آتش و هیزم ببرد
 
 
و یا دسر آخر که به عجیب ترین شکل ممکن سرو میشود! سر آشپز و یک همراه سر میز شما می آیند. یک سفره کوچک روی میز پهن میکنند! و این اثر هنری را جهت خوردن تحویل شما میدهند
 
 رستوران آلينيا
 
این نگاه عجیب به مفهوم غذا و این ترکیب نو از حواس مدیون هوشمندی سرآشپز و صاحب رستوران یعنی گرانت آشاتز است!

 رستوران آلينيا

مردی ۳۶ ساله که در دوران ۲۰ ساله حرفه ای خود تقریبن همه جوایز بین المللی آشپزی در جهان را برده است! داستان زندگی آشاتز هم مانند رستورانش عجیب و نامتعارف است!
 
بتهوون را به یاد دارید؟ آهنگ سازی که در اواخر عمر ناشنوا بود؟!
 
در سال ۲۰۰۷ پزشکان برای آشاتز تشخیص کانسر اسکواموس سل زبان درجه ۴ گذاشتند! با متاستاز به غدد لنفاوی گردن! تنها درمان پیشنهادی قطع زبان بود! در غیر این صورت سرطان، به گفته پزشکان،  ظرف یک ماه به زندگی او پایان میداد.
 
برای گرانت آشاتز، مردی که از ۱۷ سالگی زندگیش را وقف طعم ها و غذاها کرده بود و در این راه حتی از همسرش هم جدا شده بود این مساله تنها یک راه حل داشت!
 
او با جراحی و قطع زبان مخالفت کرد! یک درمان تحقیقاتی شیمی درمانی و رادیوتراپی در دانشگاه شیکاگو پیدا کرد و به کارش ادامه داد!
 
صبحها به رستورانش میرفت و غذاها را آماده میکرد. ظهر به شیمی درمانی و رادیوتراپی میرفت و عصر در حالیکه در گوشه و کنار در حال عق زدن و بالا آوردن بود به رستوران برمیگشت
 
درمانهای مهاجم سرطان حس چشایی او را از بین بردند. او کم کم یاد گرفت به عطر و بوی غذاها تکیه کند. البته بعد از ماهها کم کم حس چشایی برگشت! ولی آشاتز به ترکیب جدیدی از طعم و بو دست پیدا کرده بود! ترکیبهایی که تعریف جدیدی از لذت غذا خوردن بود
 

 

این هم نمونه های دیگری از  لقمه ها

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

عکس هایی ار فضای داخلی رستوران

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

 

عکس هایی از آشپزخانه رستوران

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

رستوران آلینیا

 

 

دوره های نوروزی عصر شبکه

مطالب مرتبط

ویژه های ایران ویج

دیدگاهها (۲۷)



  • الهام

    جالب بود اما من که با این غذاها سیر نمیشم شما رو نمیدونم

  • a-matloob

    vaghean taht tasir in hame erade gharar gereftam mamnoon

  • leyla

    خيلي جالب وجذاب بود .ممنون

  • رعنا تركان

    سپاس فراوان، فوق العاده بود.

  • فاطمه

    با تشكر از ايميل خيلي خيلي جالبتون

  • مهشاد

    اول ممنونم از جناب حاجی محمودی بخاطر زحماتشون
    ثانیا خیلی عجیبه که رستوران به این معروفی ی جای کارش اشتباس…
    اگه گفتید؟؟

  • thmci

    به نظر من که خیلی مسخره است!هرقدر پول و وقت داشته باشم هم حاضر نیستم به این رستوران برم!!!

  • donia

    سلام ممنون از مطلب جدید و قشنگتون.
    واقعا هنر مند یعنی این:برای چند لحظه آدم فکر می کنه اینا غذاست یا تابلو ی نقاشی!!

  • shiva

    سلام
    مطالبتون واقعا بی نظیره .دوستون دارم …
    likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

  • نام شما...

    مرسی از میل قشنگتون

  • حسن

    سلام مطالب ارسالی شماجذابه اگه میشه تصاویری ازدکوراسیون شیک.مبلمان ومیزتلوزیون هم بفرستید

  • bahar

    فوق العاده جالب بود ممنون

  • مینا

    مطالبی که شما میفرستین واقعا بی نهایتا همه شون شما فوق العاده این.

  • نفیسه

    مطلب فوق العاده جالب و تازه ای بود…ممنون

  • donya

    vaghean in matlabe fogholadeei bud, kheili tasir bar angiz bud

  • سعید

    خیلی زیبا و جالب بود این تصاویر میتونه چنتا مطلب هم داشته باشه به شرط اینکه درست نگاه کنیم یکی اینکه چقدر زیبایی در رنگهای مواد غذایی هست که ما بیشتر توجهی به ان نمیکنیم دوم اینکه چه تنوعی در تعم ها به کار رفته و در اخر اینکه غذا رو طی چند مرحله سرو میکنه که باعث پر خوری هم نمیشه نهایتا هم از اقای حاجی محمودی تشکر میکنم

    • hhm

      درود بر شما داداش سعید عزیز
      دقیقا هم همینطوره و مسائلیکه شکا گفتین باعث جذابیت و تنوع در اراده غذا میشه. و مهمترین چیزی که باعث این خلاقیت و نو آوری میشه پشتکار هست که سرآشپز داشته حتی با از دست دادن حس چشایی باز به کارش ادامه داده و با همین روش حتی به بیماریش هم غلبه کرده.
      از شما هم ممنونم و خیلی خوشحالم از اینکه مطالب ارسالی حقیر رضایت خاطر شما رو فراهم کرده.

  • فری

    مطلبت جذاب بود و جدید ، مثل کار این سرآشپز….ممنون

  • narjes

    اره خوب چرا که نه پول که باشه ادم هر کاری میکنه

  • نام شما...

    جالب بود…………

  • saeed

    zibast AMMa be resturanhaye iran nemirese!!!

    • masoumeh

      movafegham zibas… ama sofrekhoonehaye sonaty khoodemoon sad ta be ina miarze..

  • معصومه

    خيلي ديگه… آره…. ولي من سفره خونه هاي خودمونو با هيچ رستوراني عوض نميكنم….

  • Magsud

    with many thanks , it was very interesting in fact , every people are going to wish to go over there some they if its possible. I have a remembrance from a man that comes to Iran – Tabriz . I took him to amir timchie a place of course a famous one that are marketing and sales the excellent carpets making in Tabriz . that man from India went and sit on the carpet and said to me I have not any wish from that time because I saw and sit over the excellent carpet of Tabriz-Iran such positions make human beings happy .so that was very good and new for me again thanks for these nice pictures. B/ regards
    Magsud

  • soheyla

    likeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • saeideh

    سلام ممنون از ايميل جالبتون واقعا زيبا بود

  • منیره

    ازاین مطلبتون ممنون واقعأجذاب بودوالبته خیلی جدید.خسته نباشیدومثل همیشه تازه

;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

آخرین اخبار و مطالب

پربحث ترین های هفته

Sorry. No data so far.