• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 691458

    طرز تهیه شله زرد

    طرز تهیه شله زردReviewed by Farnaz on Aug 2Rating:  شله زرد   مواد لازم :برنج                                                   یک کیلو شکر                                                  2 تا 250/2 کیلو گرم روغن                                                 150 گرم ( یک پیمانه) زعفران سائیده                                    1/5 مثقال گلاب                                                  یک پیمانه خلال بادام                                          150 گرم خلال پسته برای تزیین                          50گرم دارچین برای تزیین                                2 تا 3 قاشق سوپخوری طرز تهیه:…

    طرز تهیه شله زردReviewed by Farnaz on Aug 2Rating:

     شله زرد

     

    مواد لازم :
    برنج                                                   یک کیلو

    شکر                                                  2 تا 250/2 کیلو گرم

    روغن                                                 150 گرم ( یک پیمانه)

    زعفران سائیده                                    1/5 مثقال

    گلاب                                                  یک پیمانه

    خلال بادام                                          150 گرم

    خلال پسته برای تزیین                          50گرم

    دارچین برای تزیین                                2 تا 3 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    برنج را پیمانه می کنیم و از 6 تا 7 برابر برنج آب در نظر می گیریم ( مقدار آب شله زرد بستگی به نوع برنج دارد چون برنج از لحاظ نوع با هم متفاوت است یعنی بعضی از برنج ها برای پختن به آب کمتر احتیاج دارد برخی بیشتر) بعد برنج را با دقت با آب چندین بار می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال بشود.

    بعد 6 برابر برنج آب روی برنج می ریزیم و برنج را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید, گاهی کف برنج را می گیریم, وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر را به دقت تمیز می کنیم و داخل برنج می ریزیم و مرتب به هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد .

    در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و داخل شله زرد می ریزیم سپس روغن را داغ و صاف می کنیم و به شله زرد اضافه می کنیم. آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوئیم و داخل شله زرد می ریزیم و گلاب را نیز اضافه می کنیم و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد خوب باهم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و در صورت داشتن فر شله زرد را می گذاریم کف فر با حرارت ملایم نیم ساعت بماند و در صورتی که روی آتش شله زرد را آماده کردیم ممکن است کمی آتش روی در ظرف شله زرد بریزیم و با این عمل شله زرد بهتر جا می افتد و آب نمی اندازد و بعد دیگ را زمین می گذاریم و بهم می زنیم و شله زرد را در ظرف می کشیم و روی آن را با دارچین و خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.