• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 691385

    طرز تهیه کرم برنج

    طرز تهیه کرم برنجReviewed by Farnaz on Aug 1Rating: کرم برنج   مواد لازم : برنج  50 گرم (1/4 پیمانه ) زرده تخم مرغ  2 عدد شکر  1 پیمانه وانیل کمی شیر 2/5 پیمانه کره  مقداری نمک به میزان لازم خامه 2 قاشق غذاخوری پر ژلاتین 3 قاشق چایخوری یا 3 ورق طرزتهیه: برنچ را…

    طرز تهیه کرم برنجReviewed by Farnaz on Aug 1Rating:

    کرم برنج

     

    مواد لازم :

    برنج  50 گرم (1/4 پیمانه )

    زرده تخم مرغ  2 عدد

    شکر  1 پیمانه

    وانیل کمی

    شیر 2/5 پیمانه

    کره  مقداری

    نمک به میزان لازم

    خامه 2 قاشق غذاخوری پر

    ژلاتین 3 قاشق چایخوری یا 3 ورق

    طرزتهیه:

    برنچ را با دو لیوان آب و کمی نمک می پزیم تا دانه هایش از هم باز شود. بعد شیر را اضافه می کنیم تا کامل بپزد و مایه غلیظ شود. خامه را با نیمی از شکر اضافه می کنیم . نصف دیگر شکر را با زرده های تخم مرغ و وانیل می زنیم تا سفت و سفید شود .کره را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم و به مایه برنج اضافه می کنیم . ژلاتین را با کمی آب سرد باز کرده روی بخار آب کاملا حل می کنیم . مایه برنج را بعد از اینکه بوی زرده رفت خاموش کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم . داخل یخچال می گذاریم . هر 10 دقیقه یک بار هم می زنیم . بعد از 4 بار در قالب دلخواه ریخته و می گذاریم ببندد. (نصف روز حداقل) . بعد مثل ژله چند لحظه در آب گرم گذاشته و بر می گردانیم .

    نکته: از رنگ های خوراکی برای رنگی کردن این غذا استفاده کنید .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.