• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » بهداشت و سلامت , تغذیه , خواص خوراکی ها , دانستنیهای پزشکی » روغن ماهی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش نمی‌دهد
    کد خبر : 690642

    روغن ماهی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش نمی‌دهد

    روغن ماهی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش نمی‌دهدReviewed by Aryan♥ on Aug 1Rating: محققان در تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن ماهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه در بین بیماران مبتلا به دیابت را کاهش نمی‌دهد.جمعیت قلب آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده بود که مصرف زیاد ماده اومگا 3…

    روغن ماهی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش نمی‌دهدReviewed by Aryan♥ on Aug 1Rating:

    محققان در تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن ماهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه در بین بیماران مبتلا به دیابت را کاهش نمی‌دهد.
    جمعیت قلب آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده بود که مصرف زیاد ماده اومگا 3 به میزان قابل ملاحظه‌ای از ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه در بین افرادی که بیشتر در معرض ابتلا هستند یا تاریخ ژنتیکی در این زمینه دارند، کمک می‌کند.

    اما تحقیقات محققان روی نزدیک به 20 هزار نفر که دوزهای اضافی اومگا 3 را دریافت کردند و وضعیت آنها به مدت 2 سال تحت نظر قرار گرفت، نشان داد: افرادی که به طور منظم دوزهای اومگا 3 مصرف کردند، درصد پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی به طور قابل ملاحظه‌ای در مقایسه با افرادی که از این دوزها مصرف نکرده بودند، افزایش نیافت.

    تحقیقات پزشکی همچنین نشان داده است که مصرف روغن ماهی می‌تواند از ابتلای افراد به بیماریهای چشمی با بالارفتن سن و سال پیشگیری کند.

    گروهی از پژوهشگران دانشگاه ایالت پنسلوانیای آمریکا نیز دریافته‌اند که می‌توان از روغن ماهی برای درمان سرطان خون استفاده کرد.

    منبع : فارس

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.