• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 662520

    طرز تهیه فرنی

    طرز تهیه فرنیReviewed by Farnaz on Jul 24Rating: فرنی مواد لازم : شیر یک کیلو آرد برنج کاملاً نرم 100 گرم شکر 150 گرم گلاب  یک استکان نمک  یک چهارم قاشق چایخوری دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقدارکم طرز تهیه  : در یک قابلمه آرد برنج، شکر و نمک را ریخته و شیر…

    طرز تهیه فرنیReviewed by Farnaz on Jul 24Rating:

    فرنی

    مواد لازم :

    شیر یک کیلو

    آرد برنج کاملاً نرم 100 گرم

    شکر 150 گرم

    گلاب  یک استکان

    نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

    دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقدارکم

    طرز تهیه  :

    در یک قابلمه آرد برنج، شکر و نمک را ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود . ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید . در این مرحله گلاب را هم اضافه کرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را کاملاً ملایم کنید تا فرنی جا بیفتد . معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، 12 – 10 دقیقه روی حرارت بماند کافی است . پس از آماده شدن فرنی، آن را در ظرف مورد نظر کشیده و پس از 3 – 2 دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین کنید.

    نکات تغذیه ای  :

    در ایام ماه رمضان شیر برنج و فرنی دسرهای مناسبی برای افطار می باشند. این دو دسر به دلیل دارا بودن شیر و غلات (برنج یا آرد برنج) از نظر پروتئینی کامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مکمل یکدیگر هستند.
    همچنین فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای کمکی نوزادان می باشد که اگر برای کودک تهیه می شود، بهتر است مقداری کره به آن افزود.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • ali

      خوب است

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.