• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » سبزیجات » روش پخت مارچوبه
    کد خبر : 625265

    روش پخت مارچوبه

    روش پخت مارچوبهReviewed by Farnaz on Jul 7Rating: طرز طبخ مارچوبه مارچوبه را ممکن است درسته پخت و یا طول 2 تا 3 انگشت برید و بعد طبخ کرد. سر مارچوبه معمولا لطیفتر از ته ان است ممکن است سر انرا بطول 3 انگشت برید و به مصرف تزیینات کنار غذا رسانید، در هر حال…

    روش پخت مارچوبهReviewed by Farnaz on Jul 7Rating:

    طرز طبخ مارچوبه

    مارچوبه را ممکن است درسته پخت و یا طول 2 تا 3 انگشت برید و بعد طبخ کرد. سر مارچوبه معمولا لطیفتر از ته ان است ممکن است سر انرا بطول 3 انگشت برید و به مصرف تزیینات کنار غذا رسانید، در هر حال برای پختن مارچوبه نیز اب را جوش می اوریم و مارچوبه را در اب جوش میریزیم ومی گذاریم اب ان که رفت با کره و انواع سس به مصرف می رسانیم.(در صورتیکه مارچوبه کمی سفت و ریشه دار باشد باید یک ورقه روی انرا تراشید و از مغز نرم ان استفاده کرد.)

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.