• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » سالاد ها » نکاتی برای تهیه سالاد
    کد خبر : 558415

    نکاتی برای تهیه سالاد

    نکاتی برای تهیه سالاد Reviewed by Farnaz on May 9Rating: نکات قابل توجه برای تهیه سالاد   1-سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن  مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس را زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده می شوند و آب میاندازند. 2-سرکه سالاد بطور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه…

    نکاتی برای تهیه سالاد Reviewed by Farnaz on May 9Rating:

    نکات قابل توجه برای تهیه سالاد

     

    نکاتی برای تهیه سالاد

    1-سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن  مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس را زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده می شوند و آب میاندازند.

    2-سرکه سالاد بطور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.

    3-نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن زیتون را بآن اضافه نمائیم.

    4-در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیر در اینصورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی می شود.

    5-در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج بسرخ کردن ندارد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.