• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » خانه داری و آشپزی » روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکی
    کد خبر : 5491

    روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

    روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکیReviewed by Aryan on May 14Rating: برای تندی طعم این نوشیدنی از پودر فلفل قرمز استفاده کنید. مواد لازم: پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری خامه غلیظ: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه شکر: به مقدار لازم (اختیاری) دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز: کمی وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری طرز…

    روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکیReviewed by Aryan on May 14Rating:

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    برای تندی طعم این نوشیدنی از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.

    مواد لازم:

    پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

    خامه غلیظ: نصف پیمانه

    شیر: نصف پیمانه

    شکر: به مقدار لازم (اختیاری)

    دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    پودر فلفل قرمز: کمی

    وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه:

    • پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن‌ها را بجوشانید.

    • ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.

    • در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.

    نکته:

    برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.

     

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.