• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه کیک بیسکویت شکلاتی
    کد خبر : 507593

    طرز تهیه کیک بیسکویت شکلاتی

    طرز تهیه کیک بیسکویت شکلاتی Reviewed by Farnaz on Mar 28Rating: کیک بیسکویت شکلاتی        ● مواد لازم ▪ بیسکویت پتی بور: ۲۲۷ گرم ▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم ▪ شکر: یک دوم پیمانه ▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری ▪ تخم مرغ: یک عدد ▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم  ● روش…

    طرز تهیه کیک بیسکویت شکلاتی Reviewed by Farnaz on Mar 28Rating:

    کیک بیسکویت شکلاتی    

     

     ● مواد لازم
     ▪ بیسکویت پتی بور: ۲۲۷ گرم
     ▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم
     ▪ شکر: یک دوم پیمانه
     ▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری
     ▪ تخم مرغ: یک عدد
     ▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم

     ● روش تهیه:
     ۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسه ای شیشه ای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.
     بیسکویت ها به تکه های نیمه درشت تقسیم کنید.
     کره و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مایع شکلاتی ریخته و هم می زنید.
     تخم مرغ ها را با چنگال هم زده تا زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شکلاتی بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
     قالب مخصوص خود را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن پهن کنید.
     بیسکویت ها را با مواد شکلاتی کاملا مخلوط کرده و به درون قالب بریزید و با پشت قاشق مقداری فشار به مواد بیاورید تا تمام حفره ها پر شده و برای ۳ساعت درون یخچال قرار دهید.
     پس از درآوردن قالب از یخچال از ۲طرف کاغذها را کشیده و بیرون بیاورید و پس از برگرداندن کیک روی ظرف مخصوص کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.
     ۲۲۷ گرم شکلات را روی بخار آب به صورت مایع درآورید و بعد از سردشدن دور تا دور کیک خود بمالید.

     ● فوت قنادی
     به جای قراردادن قالب به مدت ۳ ساعت در یخچال می توانید آن را به مدت ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۲)



    • zahra

      اگه میشه دستورکیک شکلاتی خالص روبدید

    • samaneh

      کیک شکلاتی

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.