• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » دسرها » طرز تهیه کرم میوه
    کد خبر : 492616

    طرز تهیه کرم میوه

    طرز تهیه کرم میوه Reviewed by Farnaz on Mar 15Rating: کرم میوه مواد  لازم: خامه ……………. ۴۵۰ گرم شیر ……………. ۲ لیوان شکر ……………. یک پیمانه پر پودر ژلاتین ……………. ۱۸ گرم زرده تخم مرغ متوسط ……………. ۶ عدد پودر کاکائو با نسکافه ……………. ۱ قاشق سوپخوری کشمش قرمز و سبز ……………. جمعا ۴ قاشق…

    طرز تهیه کرم میوه Reviewed by Farnaz on Mar 15Rating:

    کرم میوه

    مواد  لازم:

    خامه ……………. ۴۵۰ گرم

    شیر ……………. ۲ لیوان

    شکر ……………. یک پیمانه پر

    پودر ژلاتین ……………. ۱۸ گرم

    زرده تخم مرغ متوسط ……………. ۶ عدد

    پودر کاکائو با نسکافه ……………. ۱ قاشق سوپخوری

    کشمش قرمز و سبز ……………. جمعا ۴ قاشق سوپخوری

    عرق بهار نارنج و بیدمشک ……………. جمعا ۴ قاشق سوپخوری

    کمپوت میوه(سیب-هلو-زرد آلو-گلابی-آناناس-گیلاس) ……………. جمعا ۵/۲ پیمانه

    طرز تهیه:

    زرده تخم مرغ ها را با پودر شکر و کاکائو خوب هم زده تا یکدست و کاملا سفت شود.شیر را جوشانده و به آرامی در چند مرحله به زرده ها افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.ژلاتین را با مقداری آب حل کرده و به بقیه مواد می افزاییم تا مایه کمی سرد شود.تمام کمپوت ها (به جز گیلاس) را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. در ظرفی کمی آب سرد ریخته و خالی می کنیم. کرم آماده شده را داخل آن ریخته و کمپوت های گیلاس را روی آن میچینیم و در یخچال گذاشته تا بسته شود. هنگامی که کرم بسته شد قالب را در آب گرم میگذاریم تا کرم درسته بیرون بیاید. کرم را در ظرفی گذاشته و با مقداری خامه فرم گرفته و خلال پسته و بادام روی آن را تزیین می کنیم.

    همچنین می توانیم کرم را در پیرکس بلور ریخته و پس از بسته شدن با شکوفه های خامه روی آن را تزیین کرده و گیلاس ها را نوک شکوفه های خامه بچینیم.

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.