• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » ترشیجات » طرز تهیه ترشی سبزیجات مخلوط
    کد خبر : 395238

    طرز تهیه ترشی سبزیجات مخلوط

    طرز تهیه ترشی سبزیجات مخلوطReviewed by Farnaz on Feb 2Rating: ترشی سبری مخلوط مواد لازم: 1- بادنجان ترشی بدون تخم                                  2کیلو 2-خیار ریز                                                          یک کیلو 3- هویج                                                             یک کیلو 4-گل کلم متوسط                                                یک عدد 5-لوبیای سبز                                                     نیم کیلو 6- سیب زمینی ترشی                                         نیم کیلو 7-موسیر                                                            300گرم 8-کرفس                                                            دو عدد 9-سبزی (نعناع , ترخان, جعفری, گشنیز,ریحان)       …

    طرز تهیه ترشی سبزیجات مخلوطReviewed by Farnaz on Feb 2Rating:

    ترشی سبری مخلوط

    مواد لازم:
    1- بادنجان ترشی بدون تخم                                  2کیلو

    2-خیار ریز                                                          یک کیلو

    3- هویج                                                             یک کیلو

    4-گل کلم متوسط                                                یک عدد

    5-لوبیای سبز                                                     نیم کیلو

    6- سیب زمینی ترشی                                         نیم کیلو

    7-موسیر                                                            300گرم

    8-کرفس                                                            دو عدد

    9-سبزی (نعناع , ترخان, جعفری, گشنیز,ریحان)        نیم کیلو

    10-فلفل سبز                                                      نیم کیلو

    طرز تهیه:

    بادنجانها را می توانیم در فر یا روی آتش کبابی بحدی که پوست بادنجان براحتی کنده شده و گوشت آن کاملا بپزد . بعد پوست بادنجانها را می کنیم در الک یا آبکش چوبی می چینیم و روی آنرا پارچه می کشیم و شیی سنگینی روی پارچه قرار می دهیم تا آب بادنجان کاملا گرفته شود( بادنجانها باید یک روز باین طریق بماند).

    بعد بادنجانها را روی پارچه می چینیم باز هم یک روز می گذاریم بمانند تا رطوبت انها کاملا گرفته شود, بعد  مقداری نمک روی آنها می پاشیم و آنها را ساطوری می کنیم و مقداری سرکه روی آنها می ریزیم و بهم می زنیم تا مالیه کمی شل شود,

    بعد سبزیها را تمیز می کنیم و می شوئیم و رطوبت انها را می گیریم و خشک می کنیم بطوریکه بهیچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد می کنیم و بلافاصله در سرکه می ریزیم تا سیاه نشود سپس خیار و هویج و گل کلم و لوبیای سبز و سیب زمینی ترشی و کرفس و فلفل سبز را پوست و ریشه گرفته و ریز خرد می کنیم کمی نمک بآنها می پاشیم و آنها را روی پارچه پهن می کنیم و یک روز می گذاریم بمانند تا رطوبت آنها نیز گرفته شود و بعد تمام مواد اماده شده را مخلوط می سازیم و مقداری سرکه بحدی که ترشی زیاد شل نشود بآن اضافه می کنیم.

    ممکن است کمی گلپر کوبیده کوبیده نیز به ترشی اضافه کنیم که عطر آن  بیشتر شود . موسیر را مطابق دستور ترشی موسیر آماده می کنیم بعد داخل ترشی می ریزیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.