• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » ترشیجات » طرز تهیه ترشی پوست پرتقال
    کد خبر : 388325

    طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

    طرز تهیه ترشی پوست پرتقالReviewed by Farnaz on Feb 1Rating: ترشی پوست پرتقال مواد لازم: سرکه : ۱ لیتر نمک : قدری پوست پرتقال : ۴۰۰ گرم فلفل : قدری پوست نارنج : قدری طرز تهیه: پوست پرتقال یا نارنج را بدون گرفتن قسمت سفیدی ان دوباره در آب میجوشانیم و 24 ساعت در آب…

    طرز تهیه ترشی پوست پرتقالReviewed by Farnaz on Feb 1Rating:

    ترشی پوست پرتقال

    مواد لازم:
    سرکه : ۱ لیتر
    نمک : قدری
    پوست پرتقال : ۴۰۰ گرم
    فلفل : قدری
    پوست نارنج : قدری

    طرز تهیه:
    پوست پرتقال یا نارنج را بدون گرفتن قسمت سفیدی ان دوباره در آب میجوشانیم و 24 ساعت در آب سرد میگذاری بماند و گاهی آب انرا عوض می نمائیم تا تلخی ان کاملا گرفته شود بعد پوستها را روی پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا از چرخ رد می کنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی آن میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود کمی نمک و فلفل بان میزنیم و خوب مخلوط میکنیم.

    ممکن است باین ترشی مقداری خلال پرتقال با نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم در اینصورت وقتی پوست های تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می نمائیم و میجوشانیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.