• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » سوپ ها » طرز تهیه پتاژ آرد جو
    کد خبر : 347729

    طرز تهیه پتاژ آرد جو

    طرز تهیه پتاژ آرد جوReviewed by Farnaz on Jan 21Rating: پتاژ آرد جو   این خوراک برای شام توصیه میشود -برای 6نفر: مواد لازم : 1-آرد جو                                     4 قاشق سوپخوری (100گرم) 2-آب گوشت                               5پیمانه(در حدود یک لیتر) 3-شیر                                       5پیمانه(در حدود یک لیتر) 4-خامه یا کره                              صد گرم 5-نمک و فلفل                             بقدر کافی طرز تهیه: آب…

    طرز تهیه پتاژ آرد جوReviewed by Farnaz on Jan 21Rating:

    پتاژ آرد جو

     

    این خوراک برای شام توصیه میشود -برای 6نفر:

    مواد لازم :

    1-آرد جو                                     4 قاشق سوپخوری (100گرم)

    2-آب گوشت                               5پیمانه(در حدود یک لیتر)

    3-شیر                                       5پیمانه(در حدود یک لیتر)

    4-خامه یا کره                              صد گرم

    5-نمک و فلفل                             بقدر کافی

    طرز تهیه:

    آب گوشت و دو لیوان از شیر را مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد آرد را در بقیه شیر حل مینمائیم و حرارت زیر آب گوشت را ملایم می کنیم و آرد حل شده را کم کم بآب گوشت می افزائیم و بهم میزنیم تا آرد گلوله نشود بعد میگذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود و باندازه کافی نمک و فلفل بآن میزنیم – ممکن است داخل سوپخوری کمی نان تست شده کوچک بگذاریم و پتاژ را روی  آن بریزیم و خامه یا کره را بآن اضافه کنیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.