• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » سوپ ها » طرز تهیه پتاژ آرتشیو
    کد خبر : 344566

    طرز تهیه پتاژ آرتشیو

    طرز تهیه پتاژ آرتشیو Reviewed by Farnaz on Jan 20Rating: پتاژ آرتشیو این خوراک برای ناهار توصیه میشود – برای 6نفر 1-آرتیشو                                    4 عدد 2-آب گوشت                               4تا5 لیوان 3-آرد                                          2 قاشق سوپخوری(در حدود50گرم) 4-کره                                          50گرم 5-شیر                                       یک لیوان 6-زرده تخم مرغ                           2تا3عدد 7-خامه                                      75 گرم 8-نمک                                       به مقدار کافی طرز تهیه: در ظرفی آب میریزیم…

    طرز تهیه پتاژ آرتشیو Reviewed by Farnaz on Jan 20Rating:

    پتاژ آرتشیو

    این خوراک برای ناهار توصیه میشود – برای 6نفر

    1-آرتیشو                                    4 عدد

    2-آب گوشت                               4تا5 لیوان

    3-آرد                                          2 قاشق سوپخوری(در حدود50گرم)

    4-کره                                          50گرم

    5-شیر                                       یک لیوان

    6-زرده تخم مرغ                           2تا3عدد

    7-خامه                                      75 گرم

    8-نمک                                       به مقدار کافی

    طرز تهیه:

    در ظرفی آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید, آرتیشوها را می شوئیم و در آب جوش  با کمی نمک می ریزیم و میگذاریم بپزد هر وقت برگ آرتیشو بآسانی کنده شد آرتیشو پخته شده است، بعد آرتیشوها را در صافی می ریزیم و برگهای آنرا می کنیم و ته آرتیشوها را که قلب آرتیشو نامیده می شود بر می داریم و تیغهای کوچک روی آنرا گرفته آرتیشو را از دستگاه یا صافی رد می کنیم . آرد را با کره کمی سرخ می کنیم تا طلائی شود، آب گوشت را کم کم روی آرد سرخ شده می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه جوش بیاید .شیر را با آرتیشوی آماده شده مخلوط می کنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی غلیظ شود، بعد کمی نمک اضافه می کنیم و زرده های تخم مرغ را می زنیم و کم کم داخل پتاز می ریزیم ، بعد از یک جوش پتاژ را در سوپخوری می ریزیم و خامه را روی آن می دهیم ممکن است کمی نان خشک تست شده  کوچک کوچک نیز داخل سوپخوری بریزیم. ممکن است ته آرشیو را بعد از پختن و تیغ گرفتن ریز خرد می کنیم و بدون چرخ کردن داخل سوپ بریزیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.