• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » خانه داری , نکات آشپزی » شستن صحیح سبزیجات
    کد خبر : 314790

    شستن صحیح سبزیجات

    شستن صحیح سبزیجاتReviewed by Farnaz on Jan 11Rating:  مصرف سبزی آلوده زمینه ساز ابتلا به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل اسهال ها، هپاتیت A، حصبه، وبا و… و درنهایت بروز اپیدمی این بیماری ها در جامعه می شود. در این میان و با (التور) سردسته بیماری های خطرناکی است که…

    شستن صحیح سبزیجاتReviewed by Farnaz on Jan 11Rating:

     مصرف سبزی آلوده زمینه ساز ابتلا به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل اسهال ها، هپاتیت A، حصبه، وبا و… و درنهایت بروز اپیدمی این بیماری ها در جامعه می شود. در این میان و با (التور) سردسته بیماری های خطرناکی است که می تواند در اثر خوردن سبزی های آلوده ایجاد شود.

     بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری، رعایت نکات بهداشتی، به ویژه شستن صحیح میوه و سبزی هاست.

    شست و شوی صحیح سبزیجات کاهو و کلم شامل چهار مرحله پاکسازی، گل زدایی، انگل زدایی و ضدعفونی به این ترتیب است:

     ▪ پاکسازی: این مرحله همان مرحله تمیزکردن سبزی هاست. به این ترتیب که قسمت هایی که گل به آنها چسبیده و قسمت های غیرقابل استفاده جدا می شوند.

     ▪ گل زدایی: در این مرحله سبزی ها را در آب غوطه ور می کنیم تا گل و لای آن گرفته شود.

     ▪ انگل زدایی: برای این کار، به ازای هر لیتر آب سه قطره مایع ظرفشویی اضافه می کنیم و سبزی ها را در آن ریخته و بعد از سه تا پنج دقیقه آبکشی می کنیم.

     ▪ ضدعفونی: آخرین مرحله شست و شوی سبزی ها همین مرحله است. در آخرین قدم، به ازای هر پنج لیتر آب، نصف قاشق چای خوری پودر «پرکلرین» داخل آب بریزید.

     سبزی ها را به مدت سه تا پنج دقیقه در آن غوطه ور کرده و بعد به دقت آبکشی کنید. با انجام این مراحل می توانید با خیال راحت سبزی ها را میل کنید و از بیماری های ناشی از آن در امان باشید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.