• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه شیرینی بادامی
    کد خبر : 314743

    طرز تهیه شیرینی بادامی

    طرز تهیه شیرینی بادامیReviewed by Farnaz on Jan 12Rating: شیرینی بادامی   مواد لازم: 1-بادام پوست کنده                                  200گرم 2-شکر                                                   400گرم 3-سفیده تخم مرغ                                   4عدد 4-وانیل                                                   2/1 قاشق چایخوری طرز تهیه: بادام را با شکر و 2عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بماند تا بادام مرطوب شود بعد آنرا 3تا4…

    طرز تهیه شیرینی بادامیReviewed by Farnaz on Jan 12Rating:

    شیرینی بادامی

     

    مواد لازم:

    1-بادام پوست کنده                                  200گرم

    2-شکر                                                   400گرم

    3-سفیده تخم مرغ                                   4عدد

    4-وانیل                                                   2/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    بادام را با شکر و 2عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بماند تا بادام مرطوب شود بعد آنرا 3تا4 بار از چرخ رد می کنیم تا خمیر کاملا نرم شود باید دقت کرد خمیر روغن نیاندازد بعد دو عدد سفیده تخم مرغ دیگر را اضافه می کنیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر کاملا صاف و کمی شل شود و چند دقیقه خمیر را در جای گرم مثلا فر ملایم می گذاریم تا کمی گرم شود.بعد فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم می کنیم ته سینی شیرینی پزی را یک ورق کاغذ نازک روغنی میاندازیم و خمیر را کیسه قیف دار میریزیم و گل های کوچکی روی کاغذ می ریزیم و با پشت قاشق کمی روی آنرا صاف می کنیم تا کمی پهن شود و بعد سینی را روی پنجره وسط فر بمدت  یک ربع تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا نانها کاملا پف کرده کمی طلائی شود بعد می گذاریم نانها سرد شوند و از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم در صورتیکه بخواهیم نان بادامی چند روز بماند باید در کیسه نایلون یا ظرف در دار انرا نگاهداشت.

    ممکن است بجای بادام 200 گرم گردوی چرخ کرده مصرف کنیم.

     نوع دیگر شیرینی بادامی

    مواد لازم:

    1- سفیده تخم مرغ                                  4 تا 5 عدد

    2- خاکه قند                                            200 تا 250 گرم

    3- پودر بادام پوست گرفته                          150 گرم

    4- وانیل                                                  نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد می زنیم خاکه قند را کم کم داخل سفیده می کنیم . ظرف مایه را در ظرفی آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی آتش می گذاریم مرتب بهم می زنیم تا مایه کاملا داغ شود و کش پیدا کند. بعد آنرا از روی آتش برمی داریم و پودر بادام و وانیل را بآن مخلوط می کنیم . ته سینی شیرینی پز را یک ورق کاغذ روغنی نازک می اندازیم و از مایه گلوله هائی باندازه یک فندق روی کاغذ می چینیم. فر را با حرارت 300 درجه گرم می کنیم . سینی را روی پنجره وسط فر بمدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار می دهیم تا نانهای خشک و کمی طلائی شود و بعد از سرد شدن در ظرف می چینیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۲)



    • نام...

      salam in ax ke gozashtid shabihe mive ha hast che shirini ee hast?

    • لیلی

      is good

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.