• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه شیرینی نارگیلی
    کد خبر : 314713

    طرز تهیه شیرینی نارگیلی

    طرز تهیه شیرینی نارگیلیReviewed by Farnaz on Jan 12Rating: نان نارگیلی مواد لازم: 1-آرد سفید                                 یک کیلو 2-پودر نارگیل                               نیم کیلو 3-روغن                                      600گرم 4-خاکه قند نرم                            700گرم طرز تهیه: روغن و خاکه قند را مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و لطیف شود و بعد ارد را می ریزیم کمی مالش می دهیم و پودر…

    طرز تهیه شیرینی نارگیلیReviewed by Farnaz on Jan 12Rating:

    نان نارگیلی

    مواد لازم:

    1-آرد سفید                                 یک کیلو

    2-پودر نارگیل                               نیم کیلو

    3-روغن                                      600گرم

    4-خاکه قند نرم                            700گرم

    طرز تهیه:

    روغن و خاکه قند را مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و لطیف شود و بعد ارد را می ریزیم کمی مالش می دهیم و پودر نارگیل را اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا کاملا نرم شده چسبندگی پیدا کند و خمیر را می گذاریم چند ساعت بماند.

    و آنرا بقطر یک سانتیمتر باز می کنیم و با قالب ظریفی قالب می زنیم یک عدد خلال پسته روی آن می گذاریم و فشار می دهیم تا به خمیر بچسبند بعد در سینی می چینیم.

    فر را با حرارت 300 درجه گرم می کنیم سینی را روی پنجره و وسط فر قرار می دهیم و بعد از سرد شدن شیرینی را در ظرف می چینیم.

    باید توجه  که شیرینی بسیار لطیف است و چون خیلی ترد است باید کاملا سرد شود بعد از سینی خارج گردد.

    آب و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم ارد را می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه بصورت خمیری که به دست نچسبد در بیاید از خمیر گلوله بر می داریم و در پشت قربال بشکل نوار لوله یی شکل درست می کنیم و از نوار باندازه یک دور انگشت به انگشت می پیچیم و سر آنرا بهم می چسبانیم و بصورت حلقه در می آوریم و بهمین طریق تمام حلقه ها را درست می کنیم و رد سینی می چینیم روغن فراوانرا داغ می کنیم و حلقه ها را در روغن سرخ می کنیم بطوریکه پف کرده کمی طلائی شود بعد با کفگیر از روغن خارج می نمائیم در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و بعد در خاکه قندیکه بهتر است کمی هل کوبیده در آن ریخته باشیم میغلطانیم و در ظرف می چینیم و کمی پسته چرخ کرده روی آن می پاشیم ممکن است یک قاشق چایخوری جوش شیرین به مایه این خمیر اضافه کنیم.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۲)



    • الناز

      سلام
      بجای خاک قندچه چیز دیگه میشه استفاده کرد؟
      آخه توشهرما خاک قند وجودنداره اصلا نمیدونن چی هست 😕

      • farnaz

        درست کردن خاک قند هیچ کاری نداره
        میتونی موقع خرد کردن قند پودر هایی که میمونه رو جمع کنی یا میتونی خود قند رو با مولینکس خرد کنی و بعد الک کنی و استفاده کنی
        ولی فکر میکنم اگه جای خاکه قند شکر استفاده کنی مشکلی نباشه تو بعضی شیرینی ها

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.