• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » تغذیه , توصيه هاي پزشکي , گوناگون » قبل از سرخ كردن مواد غذايي را نمك نزنيد
    کد خبر : 289005

    قبل از سرخ كردن مواد غذايي را نمك نزنيد

    قبل از سرخ كردن مواد غذايي را نمك نزنيدReviewed by Aryan♥ on Jan 4Rating: يك كارشناس تغذيه با اشاره به اين‌كه از افزودن نمك به ماده غذايي قبل از سرخ كردن بپرهيزيد، گفت: نمك نقطه دود روغن را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود‌ روغن زودتر تخريب شود. به گزارش مهر، يوسف نقيايي توضيح داد: قبل…

    قبل از سرخ كردن مواد غذايي را نمك نزنيدReviewed by Aryan♥ on Jan 4Rating:

    يك كارشناس تغذيه با اشاره به اين‌كه از افزودن نمك به ماده غذايي قبل از سرخ كردن بپرهيزيد، گفت: نمك نقطه دود روغن را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود‌ روغن زودتر تخريب شود.

    به گزارش مهر، يوسف نقيايي توضيح داد: قبل از اين كه مواد غذايي را داخل روغن بيندازيد، بايد ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبي گرم كنيد (مثلا تا حدود190 درجه سانتيگراد).

    در اين حرارت، در سطح مواد غذايي، سريعا يك لايه محافظ شبيه به يك لايه عايق تشكيل شده كه باعث مي‌شود روغن نتواند از ماده غذايي عبور كند و ماده غذايي فقط با حرارت غيرمستقيم و با هدايت گرمايي از اين عايق، پخته و سرخ مي‌شود.

    وي افزود: اگر روغن تا درجه حرارت مشخص داغ نشده باشد، قبل از اين‌كه لايه عايق تشكيل شود، روغن به درون غذا نفوذ مي‌كند و باعث مي‌شود غذا حالت روغني(گريسي) پيدا كند و اگر هم روغن زيادتر از حد داغ شود، موجب مي‌شود لايه محافظ(عايق) غذا بسوزد.

    نقيايي تصريح كرد: نمك باعث مي‌شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتي غذا را به روغن اضافه مي‌كنيم، روغن به بالا پاشيده مي‌شود.

    اگر لازم باشد، نمك را مي‌توان قبل از خوردن اضافه كرد. اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: از ظروف آلومينيومي براي سرخ‌كردن غذا و نگهداري روغن استفاده نكنيد.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.