• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 2436

    قلیه ماهی

    قلیه ماهیReviewed by Farnaz on Mar 30Rating: مواد لازم: ماهی=2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده) پیاز متوسط=3 تا 4 عدد گشنیز=1 کیلوگرم شنبلیله=250 گرم تمبر هندی=200 گرم زردچوبه=2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز کوبیده شده=به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد) سیر=1 بوته روغن=200 گرم طرزتهيه : سبزی را پس از تمیز…

    قلیه ماهیReviewed by Farnaz on Mar 30Rating:

    مواد لازم:

    ماهی=2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
    پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
    گشنیز=1 کیلوگرم
    شنبلیله=250 گرم
    تمبر هندی=200 گرم
    زردچوبه=2 قاشق مرباخوری
    فلفل قرمز کوبیده شده=به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
    سیر=1 بوته
    روغن=200 گرم

    طرزتهيه :

    سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم.

    سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. نوش جان!

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • kanishka

      salam farnaz jan kanishka hastam mamur M.C dar afghanistan tsmim daram k dar hndustan brawm w anja dars bkhwanam

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.