• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آش ها » طرز تهیه آش انار
    کد خبر : 236919

    طرز تهیه آش انار

    طرز تهیه آش انارReviewed by Farnaz on Dec 25Rating: آش انار این خوراک برای ناهار توصیه می شود     مواد لازم: 1-برنج                                                                یک پیمانه (200 گرم ) 2-سبزی آش (تره – جعفری – گشنیز – نعناع)           یک کیلو 3-لپه                                                                 2 تا 3 قاشق سوپخوری (4/1 پیمانه) 4-پیاز سرخ کرده                                                  3 تا 4 قاشق سوپخوری…

    طرز تهیه آش انارReviewed by Farnaz on Dec 25Rating:

    آش انار

    این خوراک برای ناهار توصیه می شود

     

     

    مواد لازم:

    1-برنج                                                                یک پیمانه (200 گرم )

    2-سبزی آش (تره – جعفری – گشنیز – نعناع)           یک کیلو

    3-لپه                                                                 2 تا 3 قاشق سوپخوری (4/1 پیمانه)

    4-پیاز سرخ کرده                                                  3 تا 4 قاشق سوپخوری

    5-گوشت چرخ کرده                                               نیم کیلو

    6-انار                                                                 2 کیلو ( یا رب انار یک لیوان )

    7-گلپر                                                                یک تا دو قاشق سوپخوری

    8-روغن                                                              2 تا 3 قاشق سوپخوری

    9-نمک و فلفل                                                     به مقدار کافی

    طرز تهیه :

    لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد بعد برنج را بدقت می شوئیم و داخل لپه میریزیم می گذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده  و کمی نمک و فلفل مخلول می کنیم ، ممکن است باین گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نمائیم ، بعد کوفته ها را داخل آش میریزیم ، سبزی را نیز تمیز می نمائیم و می شوئیم و خرد می کنیم به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیافتد  باید برنج  آش کاملاً بپزد و لعاب بیندازد . آب انار را می گیریم  و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را با آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم ( با 2 تا 3 سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم نعناع داغ درست می کنیم)

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • arash

      سلام من خودم خیلی انار دوست دارم و میوه مورد علاقه منه خیلی ممنون استفاده کردم _ تنکیو وری گود پاچ باقالا

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.