• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی مدرن , خوراک های دریایی » استیک ماهی با سیر و سبزی و کره
    کد خبر : 2341

    استیک ماهی با سیر و سبزی و کره

    استیک ماهی با سیر و سبزی و کرهReviewed by Farnaz on Mar 29Rating: مواد لازم برای 4 نفر: فیله ماهی سالمون یا کاهاوایی: 4 عدد استیک با قطر 2-3 سانتیمتر , سیر ( له شده ) یک پر , جعفری ( ساطوری شده ) 2 قاشق غذا خوری , فلفل سیاه : به مقدار لازم…

    استیک ماهی با سیر و سبزی و کرهReviewed by Farnaz on Mar 29Rating:


    مواد لازم برای 4 نفر:
    فیله ماهی سالمون یا کاهاوایی: 4 عدد استیک با قطر 2-3 سانتیمتر

    , سیر ( له شده ) یک پر ,

    جعفری ( ساطوری شده ) 2 قاشق غذا خوری

    , فلفل سیاه : به مقدار لازم

    , آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری ,

    کره :100 گرم
    روش پخت:
    در یک ظرف کوچک کره نرم شده، جعفری،فلفل و آبلیمو را خوب مخلوط می کنیم تا بصورت خمیر در بیاید. خمیر را داخل کیسه نایلون بصورت لوله شکل در می آوریم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود. این خمیر را تا 3 روز می توانید داخل یخچال و تا 2 ماه داخل فریزر نگاه دارید.

    اگر از ماهی یخ زده استفاده می کنید بگذارید تا آرام آرام با دمای اتاق یا شب تا صبح داخل یخچال یخ ماهی آب شود.ظرف فر را چرب نموده و استیک ماهی را در آن می چنیم و در حرارات متوسط می گذاریم .

    حلقه ای از خمیر را برای 5 دقیقه تا زمانیکه روی خمیر سرخ شود روی هر کدام از استیک ها می گذارید، سپس استیک ها را برمی گردانیم و طرف دیگر را هم به همین صورت سرخ می کنیم . توجه داشته باشید ماهی نباید زیاد سرخ و خشک شود. ماهی را با حلقه های لیمو ترش و سالاد سبزی سرو کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.