• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    کد خبر : 2333

    ماهي سرخ شده

    ماهي سرخ شدهReviewed by Farnaz on Mar 29Rating: مواد لازم : آرد نخود : 100 گرم زنجبیل نرم شده : 1 قاشق چایخوری سیر تازه کوبیده شده : 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری نمک : 1 قاشق چایخوری زردچوبه : 2/1 قاشق چایخوری فلفل سبز تازه : 2 عدد ریز…

    ماهي سرخ شدهReviewed by Farnaz on Mar 29Rating:


    مواد لازم :
    آرد نخود : 100 گرم
    زنجبیل نرم شده : 1 قاشق چایخوری
    سیر تازه کوبیده شده : 1 قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری
    نمک : 1 قاشق چایخوری
    زردچوبه : 2/1 قاشق چایخوری
    فلفل سبز تازه : 2 عدد ریز شده
    آب : 300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان
    ماهی روغنی : 1 کیلوگرم
    روغن : 300 میلی لیتر
    برگهای تازه گشنیز ریز شده
    برنج پخته شده برای صرف
    مواد لازم برای تزئین :
    دو عدد لیموی تکه شده،6 عدد فلفل سبز از وسط بریده شده

    طرز تهیه :
    1. آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
    2. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
    آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
    4. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
    5. تکه های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
    6. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
    7. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه های لیمو و فلفل سبز تزئین کنید و با برنج پخته صرف کنید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.