• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » اخبار پزشکی » كشوي ميوه، خطرناكترين بخش داخل يخچال است
    کد خبر : 23213

    كشوي ميوه، خطرناكترين بخش داخل يخچال است

    كشوي ميوه، خطرناكترين بخش داخل يخچال استReviewed by Aryan on Oct 21Rating: به گفته محققان، يكي از خطرناكترين مناطق حاوي باكتري‌هاي عفوني مي‌تواند كشوي ميوه‌ها در يخچال منازل باشد.  كشوهاي ميوه در يخچال‌ها مي‌توانند حاوي 750 بار باكتري بيشتر از حد ايمن باشند كه از آن جمله مي‌توان به باكتريهاي اي‌كولاي، سالمونلا و ليستريا اشاره…

    كشوي ميوه، خطرناكترين بخش داخل يخچال استReviewed by Aryan on Oct 21Rating:

    به گفته محققان، يكي از خطرناكترين مناطق حاوي باكتري‌هاي عفوني مي‌تواند كشوي ميوه‌ها در يخچال منازل باشد.

     كشوهاي ميوه در يخچال‌ها مي‌توانند حاوي 750 بار باكتري بيشتر از حد ايمن باشند كه از آن جمله مي‌توان به باكتريهاي اي‌كولاي، سالمونلا و ليستريا اشاره كرد.

    آزمايش‌هاي انجام شده بر روي نمونه‌هاي از كشوي ميوه 30 يخچال خانگي نشان داد كه اين مناطق از ميانگين 7850 كلوني باكتري در هر سانتيمتر مربع برخوردارند.

    برخي از اين نمونه‌ها حاوي بيش از 129 هزار باكتري در سانتي‌متر مربع بودند.

    استاندارد پيشنهادي كميسيون اروپا براي پاك بودن سطوح آماده‌سازي و ذخيره مواد غذايي بين 0 تا 10 در هر سانتي‌متر مربع است.

    پل مك‌دونل از شركت ميكروبن اروپا در استنفوردشاير كه اين تحقيقات را سفارش داده، اظهار كرد: تمام هدف يك يخچال، نگهداري ايمن غذا و كاهش احتمال رشد باكتري و كپك است، از اين رو اين تحقيق بسيار نگران‌كننده است.

    وي افزود: عملكرد يخچال‌ها در آب‌وهواي گرمتر بسيار مهمتر است چرا كه در دماي بالاتر، احتمال رشد باكترزيها افزايش مي‌يابد. دماي كم در يخچال تنها در كنار پاكسازي مداوم از رشد باكتري جلوگيري مي‌كند.

    شركت ميكروبن اروپا سازنده انواع تركيبات محافظتي ضدباكتري در قالب بخش‌هاي پلاستيكي است كه بسياري از باكتري‌ها را ظرف 24 ساعت در يخچالها از بين مي‌برد.

    انتهاي پيام

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.