• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی مدرن , خوراک های دریایی » خوراک ماهی زعفرانی
    کد خبر : 2319

    خوراک ماهی زعفرانی

    خوراک ماهی زعفرانیReviewed by Farnaz on Mar 29Rating:   مواد لازم براي چهار نفر: روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري سير ورقه شده: 2 حبه پودر فلفل قرمز يا فلفل خشك خرد شده: يك چهارم قاشق چايخوري تخم رازيانه (در صورت در دسترس بودن): نصف قاشق چايخوري زعفران آسياب شده: يك هشتم قاشق چايخوري گوجه‌فرنگي بدون…

    خوراک ماهی زعفرانیReviewed by Farnaz on Mar 29Rating:

     

    مواد لازم براي چهار نفر:

    روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري

    سير ورقه شده: 2 حبه

    پودر فلفل قرمز يا فلفل خشك خرد شده: يك چهارم قاشق چايخوري

    تخم رازيانه (در صورت در دسترس بودن): نصف قاشق چايخوري
    زعفران آسياب شده: يك هشتم قاشق چايخوري

    گوجه‌فرنگي بدون پوست خرد يا رنده شده: شش عدد

    نمك و فلفل: به ميزان دلخواه

    فيله ماهي درشت و بدون استخوان خرد شده: 700 گرم

    كشمش: يك چهارم پيمانه

    بادام بو داده ورقه شده يا خلالي: يك چهارم پيمانه

    پيازچه پاك شده و خرد شده: يك سوم پيمانه
    طـرز تهيـه:

    روغن را در قابلمه‌اي روي حرارت متوسط گرم كنيد. سير را به آن بيفزاييد و يك دقيقه آن را تفت دهيد. سپس فلفل قرمز، رازيانه و زعفران را اضافه كنيد و اجازه دهيد در حدود يك دقيقه بپزد و در اين مدت به طور مداوم آن را هم بزنيد. گوجه‌فرنگي را به مواد بيفزاييد و با كمك قاشق تكه‌هاي آن را له كنيد. يك قاشق چايخوري نمك به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد جوش بيايد و حدود 15 دقيقه بپزد و غليظ شود.به تكه‌هاي ماهي نمك و فلفل بزنيد و آنها را درون مايه گوجه‌فرنگي آماده شده بيندازيد. صبر كنيد تا ماهي‌ها 5 تا 10 دقيقه بپزند. حال ماهي‌ها را پشت و رو كنيد و بگذاريد آنقدر بپزد تا غذا جا بيفتد. غذاي آماده شده را درون ظرف دلخواه ريخته و با بادام، كشمش و پيازچه تزيين كنيد. اين غذا را با نان ميل كنيد.

    __________________

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.