• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی مدرن , خوراک های دریایی » فیله ماهی کباب شده
    کد خبر : 2295

    فیله ماهی کباب شده

    فیله ماهی کباب شدهReviewed by Farnaz on Mar 29Rating:   مواد لازم : فیله ماهی : 750 گرم , سس: 3 قاشق غذاخوری, کره آب شده: 1.5 قاشق غذا خوری, زعفران : ¼قاشق چایخوری, روغن نباتی: 2 قاشق غذا خوری,پیاز رنده شده : 1 عدد بزرگ , نمک و فلفل : به میزان لازم ,…

    فیله ماهی کباب شدهReviewed by Farnaz on Mar 29Rating:

     

    مواد لازم :
    فیله ماهی : 750 گرم , سس: 3 قاشق غذاخوری, کره آب شده: 1.5 قاشق غذا خوری, زعفران : ¼قاشق چایخوری, روغن نباتی: 2 قاشق غذا خوری,پیاز رنده شده : 1 عدد بزرگ , نمک و فلفل : به میزان لازم , آب لیمو: به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا فیله ماهی را در آبلیمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نیز اضافه کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرارمی دهیم . سس و فلفل و کره آب شده را مخلوط کرده و فیله ماهی را در آن فرو می کنیم.
    ظرف مورد نظر را چرب کرده و فیله ماهی را در آن قرار داده در فری که از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد برای مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا برنگ طلایی در آید.سپس روی فیله ماهی طلایی شده را بوسیله برس با مخلوط ( سس و زعفران و آبلیمو و روغن) آغشته می کنیم و این عمل را دوباره تکرار می کنیم.
    فیله کباب شده را می توانید با سلیقه خود تزئین و سرو نمایید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.