• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه مایه وسط قطاب
    کد خبر : 225599

    طرز تهیه مایه وسط قطاب

    طرز تهیه مایه وسط قطابReviewed by Farnaz on Dec 20Rating: مایه وسط قطاب مواد لازم: 1-بادام پوست گرفته چرخ کرده                                250گرم 2-خاک قند نرم                                                    125گرم 3-هل کوبیده نرم                                                  1قاشق سوپخوری طرز تهیه: بادام و قند و هل را مخلوط می کنیم و از خمیر گلوله ایی باندازه یک پرتقال بر میداریم و روی میز را…

    طرز تهیه مایه وسط قطابReviewed by Farnaz on Dec 20Rating:

    مایه وسط قطاب

    مواد لازم:

    1-بادام پوست گرفته چرخ کرده                                250گرم

    2-خاک قند نرم                                                    125گرم

    3-هل کوبیده نرم                                                  1قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    بادام و قند و هل را مخلوط می کنیم و از خمیر گلوله ایی باندازه یک پرتقال بر میداریم و روی میز را کمی آرد می پاشیم خمیر را با نورد بقطر نیم سانتیمتر باز می کنیم و با دهانه لیوان یا استکان دایره هایی می بریم وسط هر دایره را کمی از مایه بادام و قند می گذاریم دقت می کنیم که بادام و قند وسط خمیر قرار بگیرد  و اطراف آنرا آلوده نکند و دو طرف خمیر را روی هم می آوریم با دست اطراف آنرا بهم می چسبانیم و فشار می دهیم  که باداو قند در لای خمیر محفوظ مانده و خمیر شکل هلال پیدا کند و با دقت دور خمیر را پیچ می دهیم روغن فراوان را داغ می نمائیم و قطابها را در روغن  سرخ می کنیم بعد با کفگیر قطابها را از روغن خارج کرده و در صافی می گذاریم که روغن زیادی آن گرفته شود  و بعد از کمی سرد شدن در خاک قند  می غلطانیم و در ظرف می چینیم کمی پسته چرخ کرده روی آن می پاشیم  ممکن است قطاب را در سینی بچینیم و در فر با حرارت 350 درجه بمدت نیم ساعت طبخ کنیم و بعد از طلائی شدن از فر خارج نمائیم و در خاک قند بغلطانیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.