• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی هندی » طرز تهیه كوفته هندی با سس گوجه و بادمجان
    کد خبر : 215598

    طرز تهیه كوفته هندی با سس گوجه و بادمجان

    طرز تهیه كوفته هندی با سس گوجه و بادمجانReviewed by Farnaz on Dec 18Rating:     كوفته هندی  با سس گوجه و بادمجان   مواد لازم براي 6 تا 8 نفر 750 گرم گوشت چرخ كرده 2 قاشق غذاخوري نعناع خرد شده 2قاشق مرباخوري تازه رنده شده يا يك قاشق مرباخوري خشك و پودر شده زنجبيل…

    طرز تهیه كوفته هندی با سس گوجه و بادمجانReviewed by Farnaz on Dec 18Rating:

        كوفته هندی  با سس گوجه و بادمجان

     

    مواد لازم براي 6 تا 8 نفر

    750 گرم گوشت چرخ كرده
    2 قاشق غذاخوري نعناع خرد شده
    2قاشق مرباخوري تازه رنده شده يا يك قاشق مرباخوري خشك و پودر شده زنجبيل
    يك قاشق مرباخوري پودرتخم گشنيز
    نصف قاشق مرباخوري ( طرز تهيه آن در پايين آمده است) گرام ماسالا
    به دلخواه پودر فلفل قرمز
    يك چهارم فنجان ماست
    به ميزان لازم نمك

        مواد لازم براي سس:

    3 قاشق غذاخوري كره
    3 قاشق غذاخوري روغن
    2 عدد متوسط پياز خلال شده
    2 حبه سير خرد شده
    نصف قاشق مرباخوري هل پودر شده
    يك قاشق مرباخوري گرام ماسالا
    يك قاشق مرباخوري زردچوبه
    يك قاشق مرباخوري زيره سبز
    يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي
    2 عدد گوجه فرنگي درشت خرد شده
    2عدد ( با پوست خرد شود) بادمجان متوسط
    يك فنجان آب يا آب گوشت
    يك قاشق غذا خوري گشنيز تازه خرد كرده

        مواد لازم براي درست كردن آب گوشت:

    حدود 2 كيلوگرم قلم گوساله
    2عدد پياز متوسط
    2 ساقه كرفس خرد شده
    2 عدد هويج متوسط خرد شده
    3 عدد برگ بو
    يك قاشق مرباخوري فلفل سياه نكوبيده
    5 ليتر آب

    طرز تهيه آب گوشت :

    قلم گوساله و پياز را گذاشته حدود يك ساعت در ظرف فر مي گذاريم تا وقتي كه پياز و استخوان طلايي شود. سپس پياز و استخوان را در قابلمه گذاشته و كرفس، هويج، برگ بو، دانه فلفل سياه و آب را اضافه مي كنيم و حدود 3 ساعت مي پزيم. سپس آن را صاف مي كنيم.
    4 روز قبل آب گوشت را مي توان درست كرد و در يخچال نگه داشت يا در ظرف هاي كوچك ريخته، در فريزر گذاشت و در موقع نياز از آن استفاده كرد.

        طرز تهيه گرام ماسالا :
    تركيبات گوناگوني از ادويه هاي مختلف وجود دارد و همه ي آنها ماسالا ناميده مي شود. در هند هر غذا به نام خود ماسالاي مخصوص دارد. گرام ماسالا يكي از معروف ترين ادويه ها است كه در اكثر غذاها كاربرد دارد و مي توان در بعضي از فروشگاه ها آن را به صورت آماده پيدا كرد. بايد گفت كه در هند ادويه هايي وجود دارد كه در كشور ما به راحتي در دسترس نيست. به همين دليل از ذكر نام آنها خودداري مي كنيم.

        مواد لازم براي تهيه گرام ماسالا:
    1- زيره سبز 45 گرم
    2- دانه فلفل سياه 20 گرم
    3- هل سياه 35 گرم
    4- رازيانه 15 گرم
    5- هل سبز 20 گرم
    6- تخم گشنيز 30 گرم
    7- ميخك 10 گرم
    8- دارچين 25 گرم
    9- زيره سياه 20 گرم
    10- گل سرخ 10 گرم
    11- برگ بو 8 گرم
    12- پودر زنجفيل 10 گرم
    13- جوزهندي 2 عدد

        همه ي ادويه هاي ذكر شده را پودر كرده ، با هم مخلوط مي كنيم . سپس در شيشه ريخته و در آن را محكم مي بنديم. اگر دوست نداريد از فلفل استفاده كنيد، مي توانيد آن را حذف كنيد.

        طرز تهيه كوفته :
    1- گوشت چرخ كرده ، نعناع، زنجبيل، پودر تخم گشنيز، گرام ماسالا، فلفل قرمز، ماست و نمك را دركاسه اي مخلوط مي كنيم و ورز مي دهيم.
    2- از مايه به اندازه يك قاشق غذا خوري بر مي داريم و به شكل بيضي فرم مي دهيم و در سيني چيده، يك ساعت در يخچال مي گذاريم، تا گوشت مزه دار شود.
    3- كره را در ماهي تابه گرم مي كنيم و كوفته ها را سرخ مي كنيم.
    4- سپس در همان ماهي تابه پياز، سير، هل، گرام ماسالا، زردچوبه و زيره را ريخته و تفت ميدهيم تا پياز كمي طلايي شود.
    5- گوجه فرنگي ، رب گوجه و بادمجان ها را اضافه مي كنيم و حدود 5 دقيقه تفت مي دهيم تا گوجه و بادمجان نرم شوند.
    6- آب يا آب گوشت را ريخته و كوفته ها را اضافه مي كنيم. در ظرف را بسته و حدود 30 دقيقه مي گذاريم كوفته ها بپزد تا سس غليظ شود. در آخر گشنيز خرد شده را اضافه مي كنيم.
    توجه: براي اين كه بادمجان له نشود و شكل آن حفظ شود ، بادمجان را با پوست خرد مي كنيم.
    پوست بادمجان نازك است و موقع پختن خوب نرم مي شود.
        بهتر است سبزيجات را كمتر پوست بگيريم، چون مقدار زيادي از مواد مفيد آنها در پوستشان نهفته است.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.