• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی هندی » طرز تهیه خورش ماهی
    کد خبر : 213016

    طرز تهیه خورش ماهی

    طرز تهیه خورش ماهیReviewed by Farnaz on Dec 17Rating: خورش ماهی   ـ مواد لازم:      ماهی: ۱ عدد پیاز: ۳۷۵ گرم فلفل قرمز: ۶ عدد ادویه: قدری نمک: قدری آب تمر: ۲ فنجان گشنیز: ۳ برگ زیره: ۱ قاشق سوپخوری کنجد: ۱ قاشق سوپخوری زنجبیل: ۱ عدد سیر: ۱ عدد روغن: ۳ قاشق…

    طرز تهیه خورش ماهیReviewed by Farnaz on Dec 17Rating:

    خورش ماهی

      ـ مواد لازم:     

    ماهی: ۱ عدد

    پیاز: ۳۷۵ گرم

    فلفل قرمز: ۶ عدد

    ادویه: قدری

    نمک: قدری

    آب تمر: ۲ فنجان

    گشنیز: ۳ برگ

    زیره: ۱ قاشق سوپخوری

    کنجد: ۱ قاشق سوپخوری

    زنجبیل: ۱ عدد

    سیر: ۱ عدد

    روغن: ۳ قاشق سوپخوری

        ـ طرز تهیه:     

    اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعه‌اش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگوئید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید .

    سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را به قطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید. سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید به مدت ده دقیقه سرخ شود. سپس آب تمر هندی را گفته به اندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آن را بپزید. این خورش را با کته می‌خورند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.