• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی هندی » طرز تهیه دال
    کد خبر : 209978

    طرز تهیه دال

    طرز تهیه دال Reviewed by Farnaz on Dec 15Rating: دال  ـ مواد لازم:      ماش: ۷۵۰ گرم میخک: ۳ عدد هل: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۰.۵ فنجان آب لیموترش: ۰.۵ فنجان زیره: ۴ عدد زنجبیل: ۱ عدد فلفل قرمز: ۳ عدد سیر: ۲ قاشق سوپخوری پیاز: ۱ عدد     ـ طرز تهیه:   …

    طرز تهیه دال Reviewed by Farnaz on Dec 15Rating:

    دال

     ـ مواد لازم:     

    ماش: ۷۵۰ گرم

    میخک: ۳ عدد

    هل: ۲ عدد

    رب گوجه فرنگی: ۰.۵ فنجان

    آب لیموترش: ۰.۵ فنجان

    زیره: ۴ عدد

    زنجبیل: ۱ عدد

    فلفل قرمز: ۳ عدد

    سیر: ۲ قاشق سوپخوری

    پیاز: ۱ عدد

        ـ طرز تهیه:     

    لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد‌، وقتی‌که خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید به‌طوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند. سپس با گوشت‌کوب، ماش را توی کاسه‌‌ای نرم کرده آبی را که از چلو صافی گذرانیده اید، روی آن بریزید.

    در دیگ دیگر، یکدانه پیاز را خورد کرده با دو سه قاشق سیر و چند دانه زیره، و دو سه عدد هل و دو سه عدد میخک و یک تکه کوچک زنجبیل و دو سه عدد فلفل قرمز با پیاز سرخ کنید، آب ماشی که حاشر کرده‌‌اید، رویش بریزید و به آن رب گوجه فرنگی و یا نیم استکان لیمو بزنید. هندی‌ها دال را اغلب با کته می‌خورند.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.