• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه شیرینی گوش فیل
    کد خبر : 208310

    طرز تهیه شیرینی گوش فیل

    طرز تهیه شیرینی گوش فیلReviewed by Farnaz on Dec 15Rating: گوش فیل (روش اول) مواد لازم: آرد سفید گندم=500 گرم زرده تخم مرغ=2 عدد شیر=1 لیوان روغن آب کرده=4 قاشق سوپخوری(100 گرم) پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری نمک=کمی روغن برای سرخ کردن=بحد کافی طرز تهیه: شیر و زرده تخم مرغ و پکینگ پادر را با نمک…

    طرز تهیه شیرینی گوش فیلReviewed by Farnaz on Dec 15Rating:

    گوش فیل (روش اول)

    مواد لازم:
    آرد سفید گندم=500 گرم
    زرده تخم مرغ=2 عدد
    شیر=1 لیوان
    روغن آب کرده=4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
    پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری
    نمک=کمی
    روغن برای سرخ کردن=بحد کافی

    طرز تهیه:
    شیر و زرده تخم مرغ و پکینگ پادر را با نمک مخلوط کرده،هم می زنیم.روغن را به آن اضافه می کنیم و بعد آرد را کم کم ریخته،مخلوط می نماییم؛بدین ترتیب باید خمیر لطیفی تهیه شود که به دست نچسبد.اگر خمیر شل بود،کمی آرد اضافه می کنیم و اگر سفت شد کمی شیر با آن مخلوط می نمائیم.خمیر را خوب مالش می دهیم تا کاملا کش بیاید. روی خمیر را می پوشانیم،که 2 تا 3 ساعت بماند و خمیر ور بیاید.کمی آرد روی میز می پاشیم؛از خمیر گلوله کوچکی برمی داریم و با نورد خمیر را نازک باز می کنیم.بعد خمیر را دو لا تا می زنیم؛با دهانه استکان دایره هایی می بریم با کارد اشکالی نظیر مستطیل یا مربع می بریم.یک طرف دایره را کمی جمع می کنیم.روغن فراوان را داغ می کنیم،بحدی که روغن دود نکند و گوش فیلها را در روغن می اندازیم.باید نانها کاملا پف کند.یک طرف که برشته شد،آنرا برمی گردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود.حرارت باید کمی ملایم باشد تا نانها نسوزد.بعد با کفگیر نانها را در صافی می ریزیم.وقتی گوش فیلها سرد شد دو طرف آنها را پودر قند می پاشیم؛می توان به پودر قند کمی هل کوبیده نرم اضافه کرد و کمی هم پسته چرخ کرده روی آنها پاشید.

    گوش فیل (روش دوم)

     خمیر گوش فیل مانند خمیر باقلواست با این تفاوت که بجای یک قاشق سوپخوری روغن 3 قاشق  روغن آب کرده می زنیم بعد مایه را خمیر کرده لواش را نازک مثل لواش باقلوا باز می کنیم آردهای زیادی روی لواش را پاک می کنیم در صورتیکه بخواهیم گوش فیل پف بکند لواشها را دو لا می کنیم و در غیر این صورت لواشها را یک لا با دهانه استکان یا لیوان گرد می بریم و در صورتیکه لواش را دو کرده باشیم اول آنها را بطریق فوق می بریم و با دست کمی اطراف آنها را فشار می دهیم تا اطراف دو قطعه لواش بهم بچسبد و یک طرف دایره لواشها را با دست کمی جمع میکنیم و به طوریکه  چین خوردگی پیدا کند سپس روغن فر اوانی را داغ می کنیم بعد نانهای آماده شده را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم میکنیم یک طرف نانها که کمی برشته شد آنرا بر می گردانیم  تا طرف دیگر نیز برشته شود بعد نانهای آماده شده را داخل صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی نانها کاملا سرد شدند دو طرف آنها را خاک قندی که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرف می چینیم کمی هم پسته چرخ کرده روی آن می دهیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • bazam

      ممنون اگر آموزشهاتون همراه عکس مرحله به مرحله باشه خیلی بهتره

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.