• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » اجتماعی » مواد غذایی آبدار را به این دلیل تفت ندهید
    کد خبر : 2055711

    مواد غذایی آبدار را به این دلیل تفت ندهید

    مواد غذایی آبدار را به این دلیل تفت ندهیدReviewed by on Nov 20Rating: به گزارش ایران ویج به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه فنی تگزاس و دانشگاه ایالتی یوتا در آمریکا در یک تحقیق روغن را در یک ماهی تابه داغ کردند و سپس چند قطره آب به آن افزودند.آنها متوجه…

    مواد غذایی آبدار را به این دلیل تفت ندهیدReviewed by on Nov 20Rating:

    مواد غذایی آبدار را به این دلیل تفت ندهیدبه گزارش ایران ویج به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه فنی تگزاس و دانشگاه ایالتی یوتا در آمریکا در یک تحقیق روغن را در یک ماهی تابه داغ کردند و سپس چند قطره آب به آن افزودند.آنها متوجه شدند که آب باعث انفجار چربی و انتشار قطرات ریز آن در هوا می شود که این قطرات قابل استنشاق و بالقوه برای سلامتی خطرناک هستند.

    به گفته محققان، گوشت مرغ و سبزیجات حاوی مقادیر زیاد آب هستند، از این رو تفت دادن این خوراکی ها به سبک و سیاق یکی از روش های آشپزی چینی که در آن محتویات غذا برای مدت کوتاه در روغن داغ تفت می خورد، می تواند بدترین عامل پراکندگی قطرات روغن در هوا باشد.

    جرمی مارستون استادیار دانشگاه فنی تگزاس گفت: حتی یک قطره کوچک آب در تماس با روغن داغ قرار گیرد، ریزقطرات بسیار زیادی از روغن در هوا پخش می شود.یافته های این مطالعه در هفتادمین نشست سالایانه بخش دینامیک مایع انجمن فیزیک آمریکا در دنور در کلرادو ارائه شد.

    منبع: ایرنا

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.