• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » سیاسی » سرانه‌ی مصرف نان در ایلام استاندارد شد
    کد خبر : 2052155

    سرانه‌ی مصرف نان در ایلام استاندارد شد

    سرانه‌ی مصرف نان در ایلام استاندارد شدReviewed by on Oct 11Rating: «کامران سلیمان‌پور» با حضور در ایسنا ، با اشاره به خرید بیش از ۸ میلیون تن گندم از کشاورزان سطح کشور، اظهار کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش ریالی این میزان گندم خریداری شده بوده است که تا امروز ۸ هزار و…

    سرانه‌ی مصرف نان در ایلام استاندارد شدReviewed by on Oct 11Rating:

    «کامران سلیمان‌پور» با حضور در ایسنا ، با اشاره به خرید بیش از ۸ میلیون تن گندم از کشاورزان سطح کشور، اظهار کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش ریالی این میزان گندم خریداری شده بوده است که تا امروز ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن یعنی معادل ۷۴ درصد آن پرداخت شده است.

    وی با بیان اینکه از اردیبهشت ماه امسال فرآیند خرید گندم در استان ایلام آغاز شده است، افزود: امسال ۲۲۵ هزار تن گندم از کشاورزان این استان خریداری شد که ایلام از برنامه مصوب وزارت جهادکشاورزی برای خرید این محصول، پیشی گرفت.

    مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام با اشاره به اینکه بهای کل گندم خریداری شده در استان ایلام ۲۹۵ میلیارد تومان بوده که تا امروز ۲۶۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده است، اضافه کرد: ۳۰ میلیارد تومان از کل بهای پرداختی گندم خریداری شده از کشاورزان استان باقی مانده که عمدتا مربوط به شهرستان‌های شمالی است.

    سلیمان‌پور با بیان اینکه تا ۲۸ خرداد ماه سال جاری کشاورزانی که فایل پرداختی آنها به بانک‌های عامل داده شده به صورت صددرصد پرداخت شده‌اند، گفت: شاید بعضا مواردی وجود داشته باشد که بنا به دلایلی فایل پرداختی آنها مشکل داشته که فعلا بهای گندم آنها پرداخت نشده است.

    وی با اشاره به اینکه مقرر شده که تا ۲ ماه آینده بهای گندم کشاورزان پرداخت شود، تصریح کرد: بحث افزایش ظرفیت ذخیره سازی و بهبود وضعیت سیلوهای ذخیره از برنامه‌های ما بود که در همین راستا ۱۰۰ هزار تن به ظرفیت ذخیره سازی گندم استان اضافه شد به نحوی که ۱۹۵ هزار تن ظرفیت سیلویی استان در حال حاضر به ۲۴۵ هزار تن رسیده و ۵۵ هزار تن دیگر در دست اقدام است.

    مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام با اشاره به تولید ۵۰ درصد گندم استان در شهرستان دهلران، اظهار کرد: ۳ سیلو در دهلران، یک سیلو در آبدانان، یک سیلو در دره‌شهر در مجموع ۵ واحد ۲۰ هزار تنی ذخیره گندم در حوزه جنوبی استان هستند.

    سلیمان‌پور با بیان اینکه اقدامات بهبود وضعیت ذخیره سازی از اولویت‌های کاری ماست، ادامه داد: سیلوهای ما جز سیلوهای پیشرو در سطح کشور هستند که در این راستا مسئول فنی و کنترل برای هر سیلو در نظر گرفته شد.

    وی ایلام را جزء استان‌های صادر کننده گندم دانست و گفت: مصرف گندم استان ۸۰ هزار تن است ولی با توجه به میزان تولید گندم در استان صادرات این محصول نیز وجود دارد که در بر اساس برنامه ۱۲۰ هزار تنی صادرات، تاکنون ۸۰ هزار تن انجام و ۴۰ هزار تن باقی مانده است.

    مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام به وجود ۴ واحد آردسازی در استان اشاره و عنوان کرد: ۲ واحد دیگر در دست اجرا وجود دارد که در راستای ارتقای کیفیت آرد استان نسبت به بهسازی و اصلاح فرآیند تولید خط های خود را به روز کردند و حتی ۲ کارخانه ما به طور کامل خط تولید خود را عوض کردند.

    سلیمان‌پور با بیان اینکه آرد تولیدی استان به کشور عراق صادر می‌شود و بازار عراق نیز استقبال خوبی از آرد ایلام دارد، اضافه کرد: ۳ واحد آردسازی ما برای صادرات به کشور عراق است و به گونه‌ای پیش می‌رویم که فرآیند صادرات آرد ما مستمر شود.

    وی به سنزدگی گندم در مزارع در برخی از فصول اشاره و اظهار کرد: این آفت آسیبی جدی برای کیفیت گندم است و خسارت مالی نیز برای کشاورز ایجاد می‌کند.

    مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام تصریح کرد: در بحث دانه روغنی کلزا نیز متولی خرید هستیم که در سال گذشته ۲ هزار تن و امسال نیز ۶ هزار تن کلزا خریداری و بهای آن نیز که بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان بود به طور کامل پرداخت شد.

    سلیمان‌پور با اشاره به میزان سبوس موجود در آرد تولیدی ایلام، افزود: آرد تولیدی ما در حال حار ۱۳ درصد سبوس دارد که در راستای سلامت مردم است و در تلاشیم تا میزان سبوس گیری را به ۱۰ درصد برسانیم.

    وی با بیان اینکه از سال ۹۳ تاکنون ماهانه ۵۰۰ تن گندم صرفه‌جویی داشتیم، یادآور شد: برای اولین بار در تاریخ استان ایلام سرانه مصرف نان را به زیر ۱۰ کیلوگرم و نزدیک به نرم استاندارد کشوری رساندیم.

    مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در پایان از همه واحدهای نانوایی در سطح استان خواست از هیچگونه بهبود دهنده برای تهیه خمیر نان استفاده نکنند چرا که کیفیت آرد استان نیازی به افزودنی‌های دیگر ندارد که در صورت مشاهده این موارد برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

    انتهای پیام

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.