• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » اجتماعی » پیشگیری از آنفلوآنزا با توصیه های طب ایرانی
    کد خبر : 2051832

    پیشگیری از آنفلوآنزا با توصیه های طب ایرانی

    پیشگیری از آنفلوآنزا با توصیه های طب ایرانیReviewed by on Oct 10Rating: فاطمه نجات‌بخش  25 توصیه بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا از دیدگاه مکتب پزشکی ایرانی ارائه داده که به این شرح است: ۱.  پرهیز از ورود به اماکن عمومی و پرازدحام تا حد امکان ۲.  پوشاندن سر بعد از استحمام همچنین در هوای سرد…

    پیشگیری از آنفلوآنزا با توصیه های طب ایرانیReviewed by on Oct 10Rating:

    فاطمه نجات‌بخش  25 توصیه بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا از دیدگاه مکتب پزشکی ایرانی ارائه داده که به این شرح است:

    ۱.  پرهیز از ورود به اماکن عمومی و پرازدحام تا حد امکان

    ۲.  پوشاندن سر بعد از استحمام همچنین در هوای سرد

    ۳.  رهیز از قرار گرفتن در معرض باد

    ۴.  پرهیز از استشمام بوهای گرم و تند مانند انواع عطرها و ادوکلن‌های گرم

    ۵.  در صورت تماس با بیماران مسیر تهویه هوای اتاق از سمت بیمار به‌سمت افراد سالم نباشد

    ۶.  کم کردن خوردن غذا و نوشیدنی‌ها

    ۷.  پرهیز از گرسنگی و تشنگی

    ۸.  پرهیز از مصرف آب سرد

    ۹.  کاهش مصرف گوشت و در صورت لزوم استفاده از گوشت‌های سریع‌الهضم مانند بره، بزغاله و پرندگان به‌جای گوشت‌های دیرهضم مانند گاو و گوساله

    ۱۰.  کاهش مصرف چربی‌ها

    ۱۱.  پرهیز از مصرف انواع شیرینی‌های چرب و غلیظ

    ۱۲.  کاهش مصرف غذاها و میوه‌هایی که رطوبت را در بدن افزایش داده و سریع فاسد می‌شوند مانند ماهی، شیر، ماست، خیار، هندوانه، خربزه و کدو

    ۱۳.  پرهیز از مصرف سبزیجات تند شامل سیر، پیاز و پیازچه، ترب، تره و شاهی

    ۱۴.  پرهیز از مصرف سرخ‌کردنی‌ها

    ۱۵.  پرهیز از مصرف مواد غذایی دارای ادویه‌جات تند و گرم مانند سوسیس، کالباس، پیتزا و انواع سس‌ها یا به‌کار بردن زیاد این ادویه‌جات در پخت‌وپز

    ۱۶.  مصرف میوه‌های خوشبو مانند انار، سیب، به، زالزالک و گلابی

    ۱۷.  مصرف شربت‌های ترش‌طعم تهیه‌شده از آب انار میخوش، لیموترش، ریباس، سیب ترش و مصرف سکنجبین

    ۱۸.  استفاده از انواع ترشی‌ها در غذا مانند سرکه، آب‌غوره، آب‌لیمو، آب‌انار ترش، رب انار، زرشک و سماق

    ۱۹.  مصرف ترشی‌های تهیه‌شده از سرکه طبیعی همراه غذا مانند ترشی کبر، ترشی سیر و ترشی پیاز

    (توجه داشته باشید رعایت موارد ۱۷، ۱۸ و ۱۹ مربوط به زمان پیشگیری است نه زمان ابتلا به بیماری است و باید دانست که در حد اندک خورده شود و در مصرف ترشی‌ها نباید زیاده‌روی کرد).

    ۲۰.  قرار دادن گل‌سرخ، بنفشه، نیلوفر (از گل خشک هم می‌توان استفاده کرد)، سیب، به و کدو در فضای تنفسی و بوئیدن آن‌ها

    ۲۱.  ضدعفونی هوای تنفسی با دود دادن کندر، گل‌سرخ و برگ مورد همراه با اسپند

    ۲۲.  ایجاد لینت مزاج به‌ویژه در کسانی که یبوست دارند با مصرف مواد غذایی ملین مانند تمرهندی

    ۲۳.  کاهش آمیزش جنسی، ورزش‌های سنگین و حرفه‌ای و حمام بخار یا سونای طولانی‌مدت

    ۲۴.  دوری از خشم, غضب, غم و اندوه

    ۲۵.  پرهیز از ترس بی‌مورد از ابتلاء به بیماری.

    منبع: تسنیم

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.