• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اخبار پربازدید , بهداشت و سلامت » با عادت هایی که موجب طول عمر مردم ژاپن شده است آشنا شوید
    کد خبر : 2031363

    با عادت هایی که موجب طول عمر مردم ژاپن شده است آشنا شوید

      عادت‌هایی که باعث طول عمر مردم ژاپن شده است نگرش فرهنگی مردم ژاپن نسبت به مواد غذایی و شیوه زندگی کلی آنان، عادت هایی را در آنان بوجود آورده است که باعث افزایش طول عمر و حفظ سلامت آنان شده است .   وعده غذایی با تنوع و سالم یک غذای آماده‌شده در منزل،…

    ۶۶

     

    عادت‌هایی که باعث طول عمر مردم ژاپن شده است

    نگرش فرهنگی مردم ژاپن نسبت به مواد غذایی و شیوه زندگی کلی آنان، عادت هایی را در آنان بوجود آورده است که باعث افزایش طول عمر و حفظ سلامت آنان شده است .

     

    وعده غذایی با تنوع و سالم

    یک غذای آماده‌شده در منزل، شامل ماهی،برنج بخارپز شده و نودل‌های کم‌چرب و سبزی‌های بخارپز شده است. این غذا همراه است با سوپ میسو یا خمیر سویا که یک نوع ماده غذایی است که از تخمیر غلات به دست می‌آید. سپس چای سبز و برای دسر میوه تازه میل می‌شود.

    این وعده غذایی، غنی از ماهی حاوی اسیدهای چرب سالم امگا ۳ است .با مصرف جلبک دریایی و سبزی‌هایی مانند کلم برو کلی، کلم‌برگ، انواع جوانه ها و کلم پیچ، علاوه بر احساس سیری، آنتی اکسیدان، ویتامین‌ها و ماده معدنی نیز به بدن جذب می‌شود. چای سبز علاوه بر محافظت از قلب با بیماری‌های مزمن نیز مقابله می‌کند. اتمام غذا با میوه، باعث می‌شود فرد به خوردن شیرینی جات حاوی چربی‌های ترانس رو نیاورد.

     

    معده‌های کوچک

    فرهنگ غذایی ژاپنی تأکید روی نحوه ارائه دادن غذا می‌کند. آن‌ها با آرام خوری از غذا لذت می‌برند. هر غذا بشقاب خود را دارد و به طرز زیبایی چیده می‌شود. ژاپنی‌ها بشقاب‌های خود را پر نمی‌کنند و به‌محض احساس ۸۰ درصد سیری، از خوردن دست می‌کشند. کنترل داشتن روی مقدار غذا به آن‌ها کمک می‌کند تا وزن خود را حفظ کنند.

     

    صبحانه پرانرژی

    صبحانه را وعده خیلی مهمی می‌دانند که از غذاهای متنوع کوچک تشکیل می‌شود. یکی از این‌ها سوپ میسو است که غنی از پروبیوتیک است. این سوپ بسیار انرژی‌زا است.

     

    روش پخت سالم

    ژاپنی‌ها از روش های سالم برای پخت استفاده می‌کنند. روش‌های پخت آن‌ها شامل گریل کردن،بخارپز کردن و آرام جوشاندن غذا است. مصرف مواد غذایی تازه و سس‌های سبک نیز ارجحیت دارند. به‌طورکلی غذاهایی که با این روش ها پخته می شود باعث احساس سیری و سبکی می‌شود.

     

    برنج جایگزین نان

    این مردم برای هر وعده غذایی برنج بخارپز شده را جایگزین نان می‌کنند. با مصرف نکردن نان، برنامه غذایی آن‌ها عاری از آرد گندم تصفیه شده می‌ماند. می‌توانید به‌جای برنج سفید از برنج قهوه‌ای استفاده کنید.

     

    دسر کمتر

    استفاده کردن از مواد قندی و دسرهای فرآوری شده، امر عادی در این کشور نیست. به‌جای کیک، شیرینی‌ها، فرنی و… آن‌ها پرس‌های کوچک میوه تازه سرو می‌کنند. گاهی نیز دسرهای دیگر سرو می‌شود اما پرس‌های کوچک. میوه غنی از آنتی اکسیدان و ماده مغذی طبیعی است و مصرف قند کمتر، از بروز دیابت، چربی اضافه و بالا رفتن وزن پیش‌گیری می‌کند.

     

    نگرش متفاوت

    این مردم وقت کمتری صرف رژیم گرفتن می‌کنند و یاد گرفته اند که باید از خوردن غذا لذت ببرند. یعنی باید از غذاهای متنوع لذت برد. علاوه بر نگرش سالمی که نسبت به غذا دارند، وقت زیادی نیز صرف ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی می‌کنند. ورزش همراه با انتخاب درست غذایی و فعال بودن، باعث طول عمر و داشتن وزن سالم آن‌ها می‌شود.

     

     

    منبع: khorasannews.com
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.