• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آخرین خبر , اخبار پربازدید , بهداشت و سلامت » چرا بادام را قبل از خوردن باید در آب بخیسانیم؟
    کد خبر : 2030505

    چرا بادام را قبل از خوردن باید در آب بخیسانیم؟

      دلیل خیساندن بادام چیست؟ غذاهای زیادی هستند که باید با نحوه خوردن آن ها آشنا شویم. یکی از غذاهایی که نمی توانید ساده و طبیعی میل کنید بادام است. همیشه بادام را قبل از خوردن خیس کنید و سعی کنید که بادام را بدون خیس کردن میل نکنید. بادام خام دربردارنده مهار کننده های…

    ۸۸

     

    دلیل خیساندن بادام چیست؟

    غذاهای زیادی هستند که باید با نحوه خوردن آن ها آشنا شویم. یکی از غذاهایی که نمی توانید ساده و طبیعی میل کنید بادام است. همیشه بادام را قبل از خوردن خیس کنید و سعی کنید که بادام را بدون خیس کردن میل نکنید.

    بادام خام دربردارنده مهار کننده های آنزیم است. خیس کردن بادام با فعال کردن این مهار کننده های آنزیم پتانسیل تغذیه ای بادام را آزاد می کند. علاوه بر این خیس کردن بادام باعث هضم راحت تر آن می شود.

     

    چگونه بادام را خیس کنیم؟

    بادام ها را در ظرفی پر از آب بریزید. آب باید روی بادام ها را کاملا بپوشاند. و اجازه دهید بادام به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت در آب بماند. سپس بادام ها را آبکشی کنید و در داخل یک دستمال پارچه ای تمیز به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت دیگر، قرار دهید، و برای استفاده، آن را در یخچال نگهداری کنید. از این بادام می توانید به مدت یک هفته استفاده کنید.

    البته خوردن بادام به صورت خام و خیس نخورده هم خوب است. ولی خیس کردن بادام، پتانسیل های تغذیه ای آن را بیشتر می کند.

    منبع: behdashtnews.ir
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.